Quantcast
Till salu inom: ”

viarelli vetus 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Viarelli VETUS 125c "Utförsäljning" Mätarställning: 0 mil Typ: Scooter Info: Automatisk växellåda, Utförsäljning av 2014 års modeller. Om företaget Just nu grymma paketpriser på ATV med plog vagnar väskor m.m CF-MOTO Sveriges mest sålda ATV Köp den av oss vi har marknadens förmånligaste paketpriser! Nu har vi Viarelli mopeder och 125cc för snabba leveranser! Alltid stort utbud av fordon för snabba leveranser! Välkommen så fixar vi Paketpriser som ej kan erbjudas hos andra! specialpriser ABAS vedrökar Välkommen
Viarelli VETUS Klass2 25km/h Årsmodell: 2014 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Försäsongserbjudande! Låskätting på köpet! Toppmoderna retrosccotern Viarelli VETUS kombinerar den senaste tekniken med sköna linjer från gamla dagar. Detta är scootern för den stilmedvetne med känsla för design och oslagbar komfort. Den läderfärgade skinnsadeln med Viarelli brodyr i kombination med den krämvita eller granitgrå lacken ger den ett helt unikt och oemotståndligt utseende! Kromade detaljer på rätt ställe stärker känslan av design från en svunnen tid. Mätarhuset är återhållsamt men snyggt & stiligt utformat och rymmer allt du behöver på ett överskådligt vis. Kvaliteten känner vi igen från övriga scooters i Viarelli-sortimentet. Scootern är utrustad med en pålitlig, beprövad och bränslesnåla 4-takts 50cc motor med el- och kickstart. 12 tums aluminium- fälgar i kombination med ett rymligt och stabilt chassi ger en mycket god väghållning. Det moderna broms-systemet ger dig säker och tillräcklig bromskraft i alla lägen. Vi har räntefria avbetalningar på 6, 12 eller 24 månader. Välkommen till vår butik på Kyrkhagsvägen 6 i HUDDINGE 08-7076022 Om företaget CF-MOTO Sveriges mest sålda ATV Köp den av oss vi har marknadens förmånligaste paketpriser! Nu har vi fyllt upp butiken med 2014 års modeller av Viarelli eu klass1 och Klass 2 mopeder! Finns även 125cc för snabba leveranser!
Viarelli VETUS Klass1 45km/h Årsmodell: 2014 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Försäsongserbjudande! Låskätting på köpet! Toppmoderna retrosccotern Viarelli VETUS kombinerar den senaste tekniken med sköna linjer från gamla dagar. Detta är scootern för den stilmedvetne med känsla för design och oslagbar komfort. Den läderfärgade skinnsadeln med Viarellibrodyr i kombination med den krämvita eller granitgrå lacken ger den ett helt unikt och oemotståndligt utseende! Kromade detaljer på rätt ställe stärker känslan avdesign från en svunnen tid. Mätarhuset är återhållsamt men snyggt & stiligt utformat och rymmer allt du behöver på ett överskådligt vis. Kvaliteten känner vi igen från övriga scooters i Viarelli-sortimentet. Scootern är utrustad med en pålitlig, beprövad och bränslesnåla 4-takts 50cc motor med el- och kickstart. 12 tums aluminium- fälgar i kombination med ett rymligt och stabiltchassi ger en mycket god väghållning. Det moderna broms-systemet ger dig säker och tillräcklig bromskraft i alla lägen. Vi erbjuder räntefri finansiering på 6, 12 eller 24 månader. Välkommen till vår butik på Kyrkhagsvägen 6 i HUDDINGE 08-7076022 Om företaget CF-MOTO Sveriges mest sålda ATV Köp den av oss vi har marknadens förmånligaste paketpriser! Nu har vi fyllt upp butiken med 2014 års modeller av Viarelli eu klass1 och Klass 2 mopeder! Finns även 125cc för snabba leveranser!
Viarelli VETUS Klass1, 45km/h Årsmodell: 2014 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Försäsongserbjudande! Låskätting värde 599:- på köpet! Toppmoderna retrosccotern Viarelli VETUS kombinerar den senaste tekniken med sköna linjer från gamla dagar. Detta är scootern för den stilmedvetne med känsla för design och oslagbar komfort. Den läderfärgade skinnsadeln med Viarellibrodyr i kombination med den krämvita eller granitgrå lacken ger den ett helt unikt och oemotståndligt utseende! Kromade detaljer på rätt ställe stärker känslan avdesign från en svunnen tid. Mätarhuset är återhållsamt men snyggt & stiligt utformat och rymmer allt du behöver på ett överskådligt vis. Kvaliteten känner vi igen från övriga scooters i Viarelli-sortimentet. Scootern är utrustad med en pålitlig, beprövad och bränslesnåla 4-takts 50cc motor med el- och kickstart. 12 tums aluminium- fälgar i kombination med ett rymligt och stabiltchassi ger en mycket god väghållning. Det moderna broms-systemet ger dig säker och tillräcklig bromskraft i alla lägen. Vi hjälper gärna till med räntefri finansiering på 6, 12 eller 24 månader. Välkommen till vår butik på Kyrkhagsvägen 6 i HUDDINGE 08-7076022 Om företaget CF-MOTO Sveriges mest sålda ATV Köp den av oss vi har marknadens förmånligaste paketpriser! Nu har vi fyllt upp butiken med 2014 års modeller av Viarelli eu klass1 och Klass 2 mopeder! Finns även 125cc för snabba leveranser!