Till salu inom

"villa uthyres sjöbo säljes"

Sjöbo
10 år

Villa i Skåne

795 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bostadsrätt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med tanke på det stora visade intresset, så har jag planerat en visning, Söndagen den 17 April mellan 12.00-17.00. Tekniker gatan 30, Sjöbo Välkomna Vägbeskrivning finns på Hitta.se samt Eniro.se Fristående villa säljes som bostadsrätt, med förråd och carport. Ny renoverat, alla väggar samt tak nymålade, nyslipad Ek parkett i vardagsrum, nya golv laminat parkett och plastmatta, samt ny målade köksluckor. Lugnt och barnvänligt Gång avstånd till centrum, buss 15-20 min Med cykel 10 min Bil 5 min Bra förskolor Se pris eller högst bjudande
350 000 kr
Blocket.se

Villa vid Västra Ringsjön

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En alldeles unik villa i närheten av Ringsjön, för den lite större familjen som vill bo i närheten av naturen. Genomgått omfattande renovering under årens lopp. Storarum med Skeppsgolv & Täljstenskamin. Köket köpt & insatt av Holmegards i Sjöbo, Skoglund & Co köksspis. Helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, toa stol & dusch, golvvärme. Helkaklat badrum med dusch, badkar, toa stol, golvvärme. Trädäck på ca 25 km2 med sjöutsikt- Är du intresserad av detta boendet så är du välkommen att kontakta oss via mail.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ystad

Liten skötsam familj

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Liten skötsam familj söker hyresbostad. Vår familj består av 2 vuxna, 33 resp 32 år, med fasta jobb och inga betalningsanm. Varannan vecka har vi en fantastisk liten tjej som skall fylla 5år nu i april. Det vi söker är marklgh eller villa med 3 rum eller fler att hyra i Sjöbo, pga av dagis. Tid avtalas med eventuella intressanter. Vår budget ligger på ca 7000:-/mån. Att det ligger i Sjöbo eller i utkanten är väldigt viktigt för oss. Har ni något eller känner någon som har att hyra ut så tveka inte att höra av er till oss.
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Ystad

Önskar köpa gul/röd kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har letat här på blocket ett tag nu, men tänkte att det kanske är lättare att lägga in en annons!?:) Vi bor i Sjöbo, i en villa, så kisen kan vara både inne och ute! Vi har haft katt innan! Hona eller hane spelar ingen större roll, men dottern har ju då önskemål om en gul katt! Vill helst att den inte ska vara äldre än 12 v! Har du en till salu? Hör av dig isåfall!:)
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Borås

Rum i villa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett rum ledigt i en villa med stor trädgård. För närvarande är 6 studenter boende i detta kollektiv. badrum, kök, vardagsrum,tvättstuga är gemensamt. I hyran ingår el, värme, trådlöst Internet och kabel tv. Du väljer själv i fall du vill ha ditt rum möblerat eller omöblerat. Villan är belägen på sjöbo som är ett lugnt område med ca 5km till centrum. Stadsbussarna går kontinuerligt och det tar 12 min med buss till stan.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj