Quantcast
Till salu inom: ”

villa uthyres sjöbo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med tanke på det stora visade intresset, så har jag planerat en visning, Söndagen den 17 April mellan 12.00-17.00. Tekniker gatan 30, Sjöbo Välkomna Vägbeskrivning finns på Hitta.se samt Eniro.se Fristående villa säljes som bostadsrätt, med förråd och carport. Ny renoverat, alla väggar samt tak nymålade, nyslipad Ek parkett i vardagsrum, nya golv laminat parkett och plastmatta, samt ny målade köksluckor. Lugnt och barnvänligt Gång avstånd till centrum, buss 15-20 min Med cykel 10 min Bil 5 min Bra förskolor Se pris eller högst bjudande
En alldeles unik villa i närheten av Ringsjön, för den lite större familjen som vill bo i närheten av naturen. Genomgått omfattande renovering under årens lopp. Storarum med Skeppsgolv & Täljstenskamin. Köket köpt & insatt av Holmegards i Sjöbo, Skoglund & Co köksspis. Helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, toa stol & dusch, golvvärme. Helkaklat badrum med dusch, badkar, toa stol, golvvärme. Trädäck på ca 25 km2 med sjöutsikt- Är du intresserad av detta boendet så är du välkommen att kontakta oss via mail.
Liten skötsam familj söker hyresbostad. Vår familj består av 2 vuxna, 33 resp 32 år, med fasta jobb och inga betalningsanm. Varannan vecka har vi en fantastisk liten tjej som skall fylla 5år nu i april. Det vi söker är marklgh eller villa med 3 rum eller fler att hyra i Sjöbo, pga av dagis. Tid avtalas med eventuella intressanter. Vår budget ligger på ca 7000:-/mån. Att det ligger i Sjöbo eller i utkanten är väldigt viktigt för oss. Har ni något eller känner någon som har att hyra ut så tveka inte att höra av er till oss.
Vi har letat här på blocket ett tag nu, men tänkte att det kanske är lättare att lägga in en annons!?:) Vi bor i Sjöbo, i en villa, så kisen kan vara både inne och ute! Vi har haft katt innan! Hona eller hane spelar ingen större roll, men dottern har ju då önskemål om en gul katt! Vill helst att den inte ska vara äldre än 12 v! Har du en till salu? Hör av dig isåfall!:)
Ett rum ledigt i en villa med stor trädgård. För närvarande är 6 studenter boende i detta kollektiv. badrum, kök, vardagsrum,tvättstuga är gemensamt. I hyran ingår el, värme, trådlöst Internet och kabel tv. Du väljer själv i fall du vill ha ditt rum möblerat eller omöblerat. Villan är belägen på sjöbo som är ett lugnt område med ca 5km till centrum. Stadsbussarna går kontinuerligt och det tar 12 min med buss till stan.