Quantcast
Till salu inom

"vuxen chihuahua till salu säljes"

Mönsterås
Idag

Ridgeback tik blandras Vuxe...

5 500 kr
ABC-Annons.se
Strängnäs
Idag

Chihuahua

11 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Idag

CHIHUAHUA 2st,unik fin stam...

15 000 kr
ABC-Annons.se
Södertälje
Idag

Schleich Stall hinderbana p...

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

Chihuahua söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Måste tyvärr sälja våra renrasiga chihuahuor pga ändrade fam förhållande samt flytt. Charlie 10 år champion vit jätte jätte snäll, trivs med alla både barn och vuxna 2000kr.Bella 3 år ljusbrun liten fin fröken också jätte snäll trivs med både hundar och människor. 10 000kr. Båda har stamtavlor och är medlemmar i ssk. Önskar helst att de får fortsätta att vara tillsammans i ett kärleksfullt hem där de får mycket uppmärksamhet. Hör endast av dig om du är seriöst intresserad.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Upplands-Väsby

Söta Chihuahua Valpar Söker Hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej nu har Fiona & Nemo fått 3 st valpar!! Nu är det bara En pojke kvar!! . leverans klar vecka 34, ca 24 augusti då han är 8 veckor och komer då vara vacc-chipa, pojken är som mamman beige-svart-vita.. Valparna är 100% Chihuahua!! Fiona väger ca: 1,5 kilo och pappa Nemo väger ca: 1,2 kilo. Så valparna blir i vuxen ålder ca: 1,2-1,5 kilo! PRIS 10000:- . Valpen kan tingas mot en handpenning på 2500:-!! Ni kan nå mig på Mobilnr 0762-505312. Med Vänlig Hälsning Natalie
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Chihuahua söker fosterfamilj

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Renrasig K-h Chihuahua flicka på 5 år söker seriös fosterfamilj/adoptivfamilj.Ej till avel då hon är op för ljumskbråck. Uppvuxen med tre kompisar men trivs bäst som medelpunkten i familjen, och är nu lite mobbad av den äldste av hundvännerna. I övrigt frisk och försäkrad(reservation ljumskbråck)Utställd en gång.Tyckte inte att det var så roligt att visa upp sig. Du måste vara vuxen, seriös och kunna erbjuda ett tryggt och livslångt hem. Helst i närheten av Hbg. Maila och berätta om dig/din familj och befintlig hundvana.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Emmaboda

Söt, liten chihuahua valp med stamtavla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Liten och söt chihuahua pojke är redo att flytta hemifrån. Reg. i SKK. besiktad u.a. Testiklarna är på plats och har korrekt bett. Passar till utställning om man är intresserad av det, men det är inget krav. Kommer att var mycket liten ca:1,5-1,8kg som vuxen. Valpen får med sig: Stamtavla från SKK 1kg valpfoder från Royal Canin Snuttefilt Leksak Tuggben Valpen är vaccinerad, chippad, avmaskad flera gånger, besiktad av vet. och doldafel försäkrad i Sveland. Jag har en liten registrerad kennel, är medlem i SKK och Chihuahua Cirkeln.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ljungby

50 % shih tzu 50% chihuahua

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lilla Wivi söker ett seriöst hem att flytta till. Hon är född den 25/5. Wivi kommer att väga ca. 2,5 kg som vuxen. Mamman o pappan finns att se. Vid leverans är hon: *vet.bes *vacc *chipmärkt *3 -års doldafelförsäkrad Med följer: *snuttefilt *1 kg valpfoder Hon är uppväxt med andra hundar och katt. Hon är van att kissa ute. Hör gärna av er om ni har frågor eller vill ha fler foton.
6 000 kr
Blocket.se