Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha why säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha why

Kronobergs län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

För 3000:- säljer jag min moppe. Den fungerar bra men tidens tand har satt sina spår. Den startar lätt och är mycket driftsäker. Däcken och bromsar är bra och lyset fungerar. Det finns typintyg som är utfördat 2002 som visar att moppen är en riktig 30-moppe. Jag kan maila bilder och svarar endast på mail i tur och ordning till den som öär intresserad. Moppen är gul och du kan Googla för att hitta bilder.
Mopeden har gått 665 mil och är välvårdad. Perfekt för dig som pendlar, går mycket stabilt med sina stora hjul. Rymlig packbox, lämplig för hjälmförvaring. Höger sida har några mindre skrapmärken efter att vält stillastående. Uttagen 020513. Länkar: http://www.alltommc.se/mcGuiden/visa.php?id=479&b=2004&ar=2004 http://www.yamaha-motor-europe.com/community/service/manuals.jsp Jag kan vara lite svår att nå på telefon. Skicka ett mail eller ett sms så återkommer jag om jag inte kan svara. Tack för visat intresse! Pris 7995.- eller bud.
Fin yamaha yz 85! Är en 2009 som går GÖTT Är den andra ägaren på den har kört en enduro tävling. har sju filter,två styren ett vanliga och ett renthal. Även två excel fälgar ett bak och ett fram på däck och ett löst bak däck.Två dubb däck fram bak på orginal fälgarna Det är why stickers dekaler på den. sitter polisports hand skydd Olja har bytts ofta filter efter varje körning kolv gått ca 30 timmar ring för mer info inga sms eller mail
Hej! Säljer min Yamaha Why Moped klass 2. Årsmodell 2002. 2180 mil. Fint skick! Motorn går riktigt bra, inga krångel. Startar alltid. Nya bromsar fram/bak. Regelbundet servad. Alla papper finns, samt dubbla uppsättningar nycklar. Även till låset (Abus city chain x-plus) som ingår (se bild). Hjälm medföljer. Batteriet är dåligt, endast kick-start nu (åtgärdas av mig alt. dras 500kr på priset och du får göra det själv.) ngt billigare vid snabb affär! Mvh Christian
Mopeden är i bra bruksskick och har enbart använts som pendlingsfordon av personer över 40. Den är automatväxlad, bestyckad med stora hjul och en trevlig tvåtaktsmotor som aldrig varit utsatt för trimning. Det är en perfekt pendlingsmoppe. Den togs ut av första ägaren vid slutet av 2005 och jag har ägt den sedan 2010 och avverkat omkring 1000 mil. Mopeden har i dagsläget gått ca 1250 mil. Det har servats på Stockholm MC-varuhus. Mopeden är blå och har en oerhört tjusig retro-look. Det är en EU-moped med registreringnummer är UXU638.