Quantcast
Till salu inom: ”

yorkshire terrier hane till parning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en york hane med underbart temperament och psyke som står till tjänst. Han väger max 3kg och har väldigt bra päls kvalité och är snygg! Har också en Cairn Terrier hane med fantastiskt temperament och är väldigt lugn och tyst. Är väldigt snygg! Parningen kostar 1000kr och inget annat tillkommer! Tiken kan hysas in under parnings tiden. Kan även hjälpa till med transport om det gör det lättare.
Zalza är en glad pigg utställd fin tik som ska löpa nu i april och maj. Vi söker därför en snygg trevlig hane med stamtavla för parning. Avtal enligt norm. Parningsavgift och procent per levande valp.
Vacker registrerad 1 årig renrasad Mini Yorkshire Terrier är redo för parning. Han är frisk, glad och väger 1.4 kilo. Vi söker efter frisk passande tik. Vi kommer överens... Mejla mig om ni är intresserade!
Sökes en Yorkshire terrier hane med stamtavla för parning (inte mer än 3,5 kilo tung) med yorkshireterrier tik på 4 år utan stamtavla. Vi kan komma överens om vad ni vill ha i gengäld (en summa pengar eller en valp). Var snälla kontakta mig vid intresse via mejl och berätta storleken på voven plus var i Sthlm ni finns. Tiken har börjat löpa 04feb.