Quantcast
Till salu inom: ”

båtmotor elstart säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
Ryds 480

Göteborg
båtmotortank

Ulricehamn
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bytt växellåda ny koppling, huvudbromscylinder,bromsar fram o bak, fördelare,rotor,olja,filter,dubbdäck på stålfälgar 7mm,sommardäck 195/50X15 på alufälgar 4-6 mm.Avställd oskatt bes april ut,rost finns i skärmkanter bak fick en bra att veta på förra besiktningen på trösklarna ,drag,o kåpa,finns en spricka i framrutan på höger sida men inget bes sa något om! BVSA eller bytes mot en båtmotor med elstart 20-50HK som fungerar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga tidsbrist säljer ja min gamla båtmotor. Modell Yamaha p450 - 20hk Med elstart, fungerar klockrent med ett fritidsbatteri. Den går tyvärr inte som en klocka, startar ibland och stannar ibland. Har inte gjort så värst mycket åt det mer än att ja bytt tändstift. Har du tid och kunskap så är detta något för dig. Ring gärna för mer info, men inte om du bara vill prata om väder å vind. OBS! Jag är inte i behov av pengar så skambud undanbedes.
Vet att det inte är säsong att sälja båtmotor men gör ändå en intressekoll. Motorn är en Mercury 25hk -02 Mycket fint skick Elstart Manuell choke Ej el tilt Original Alu propeller Original plast tank Kort rigg Ev kan reglage medfölja. Motor upptagen efter varje körning i min ägo och ej använd dom sista 3 åren. Maila vid intresse.
Hej säljer två 20/25hk mercury motorer som är i bra skick tillsammans blir de en bra båtmotor med elstart har bara inte tid att plocka ihop de för många projekt. Den ena är långrigg den andra kort, pris idé 4000kr Den tredje är en mariner som jag fixat och är bara tuta oh köra på 5 hk en bensintank ingår till följande motor, pris idé 5000kr Bara ringa eller maila pris kan diskuteras vid intresse.
LAGERRENSNING PÅ VISSA KVARVARANDE MASKINER. Kampanj!!! ord. 28800:- NU 22900:- Tohatsu 9,8 hk med elstart och reglagebox till kanonpris. Gäller lång rigg. Separat tank på 12lit. Med elstart/reglage är det bara att vrida på nyckeln och glida fram över sjön. Du har självklart laddning till ditt batteri också. Tohatsu är störst i Japan på båtmotorer och har tillverkat motorer sedan 50-talet.Tohatsu är även Sveriges 4:de mest sålda båtmotor. Bränslesnål 4-taktare som håller hög kvalité. Vikt 37kg. Växel - back, neutral och fram. Ord pris 28800:-. Tillverkningsår: 2012 Drivmedel: Bensin Typ: Utombordsmotor