Till salu inom

"beagle för omplacering säljes"

Kungälv
Idag

En Hane Kvar. 75% Neva, 25%...

8 500 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Lejonhuvade kaniner

50 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Blandrashund för omplacering

3 000 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Omplacering Bullmastiff

17 000 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Maine Coon hona .m. stamtavla

7 500 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Old english bulldog omplace...

8 000 kr
Blocket.se
Butik

The Happy Beagle

139 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Uppsala

Omplacering av JR/Beagle

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Molly blev 5 år i februari och är en mycket trevlig kastrerad tik. Hon fungerar otroligt bra med barn, vuxna och andra hundar. Problemet med henne är att vi trots år av träning inte får henne att sluta jaga. Hon letar aktivt upp ställen att smita ut på vilket gör att vi inte kan ha henne kvar. Vi bor i lägenhet nära centrala Uppsala och önskar att hon får komma till någon som har hundgård eller ännu hellre en jakt intresserad människa som kan tillfredställa hennes behov. Hon blev som sagt 5 år i februari, väger knappt 12kg, är kastrerad och chippad. Regnr letar jag reda på. Är du seriös och kan ge henne ett bra hem är du välkommen att maila eller ringa.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Omplacering beagle

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi måste nu omplacera vår 7-åriga beagle Baron p.g.a. allergi. Baron är en kastrerad, storväxt beagle med silkeslen päls. Han är van vid de flesta djur (andra hundar, katter, hästar och höns) och vid äldre barn. Mer passiv till mindre barn men går troligen även bra med dem då han är en väldigt nyfiken kille. Han älskar att vara ute, både va ute och gå och busa, och går fint i både koppel och lös. Är väldigt lekfull trots sin ålder. Baron har aldrig använts som jakthund och har heller ingen direkt vaktinstinkt. Vid fler frågor är det bara att höra av sig! pris är endast symboliskt.
500 kr
Blocket.se

AKUT AKUT OMPLACERING hjälp en Beagle blandis

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fina rara Connie är en otroligt tillgiven och go tjej. Hon har vantrivts mycket i sitt liv! Hon bor just nu i ett jourhem men blev tyvärr överfallen av 2 lösspringade hundar och är nu stressad igen. Hon söker omg hem alternativt nytt jourhem. Ett hem där hon slipper möta många andra hundar och framförallt slipper trafik. Helst någon som har inhängnad tomt där hon kan få strosa runt en del. SNÄLLA.....det är bråttom och du som har möjlighet att hjälpa henne hör av dig. Ring smsa eller maila (mail kollas av ikväll, så sms gärna om du vill svara under dagen) Connie är 2 år, kastrerad, chipmärkt, vaccinerad, vetbesiktad, försäkrad. Pga av att hon behöver lungt nu så ser vi helst ett hem utan andra djur el barn. http://hundarutanhem.se/Hundarna/Mellanhundar/Connie/ HÖR AV DIG!!!!!
2 500 kr
Blocket.se

Omplacering av Beagle

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Jag heter Curry Jönsson och är en snäll och mycket glad beagle hane på 10 år. Jag söker ett nytt hem då min husse gått bort i cancer.Mina nuvarande hussar älskar mig över allt annat men kommer att åka bort på jobb efter semestern v.34. Vill någon som tycker om promenader i skogen,ligga sked samt inte vara ensam ta hand om mig. Tveka ej att ringa. Anna.Ronnie & Curry
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Omplacering, Beagle

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
På grund av tidsbrist så måste jag omplacera min Beagletik. Hon är jättesnäll, gillar katter, barn och går ihop med alla hundar. Hon är van att vara ensam och van vid barn. Inga problem att åka bil. Hon är en tjej som gillar att vara med och bli ompysslad. Hör av er!
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj