Allt till salu inom "bearded collie"

Sortering:
Hund
Linköping
23 dagar

Hund Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
Ragdoll 4 veckor
Bromölla
1 månader

Ragdoll 4 veckor Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
bearded collie tik
Helsingborg
2 månader

bearded collie tik Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Bearded collie
Hässleholm
5 månader

Bearded collie Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
bearded collie
Hässleholm
5 månader

bearded collie Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Katrineholm

Bearded Collie

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En snäll, följsam och lydig kille. Han kan vara själv men vill helst vara med där du är. 5 år, kastrerad, med stamtavla. Han fungerar bra med andra hundar, barn, katter, hästar. Älskar att hämta bollar mm. På grund av att husse blivit allergisk så behöver han nu omplaceras till ett nytt hem. Vid intresse, ring eller maila info om vilket hem du/ ni har att erbjuda!
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Piteå

Bearded collie valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två fina hanar säljes som finns kvar ur vår kull efter Multich Heathermist This is my life "Nemo" och SEuch Funbeeco's Glamorous "Maggi". Våra valpar är reg i SKK, vaccinerade, avmaskade, veterinärbesiktade, id-märkta samt försäkrade mot dolda fel. Valparna är uppfödda i hemmamiljö och van vid barn. Bearded collien är en fantastiskt glad och mångsidig hund som är positiv till det mesta i livet. Kontakta oss för mer information om denna underbara ras, Sara Andersson Clic's kennel, www.clics.se
10 000 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Lund

Dagmatte / dogwalker till Bearded collie

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Min Bearded collie hane på 1,5 år behöver en dagmatte eller någon som vill gå ut med honom en stund på dagen då jag är på jobbet. En helt okomplicerad hund som går trevligt i koppel utan att dra, går ihop med alla typer av hundar. Från och med i sommar bor vi i västra delen av Lund. Kan hämta och lämna honom på morgon och kväll. Hör gärna av dig om detta låter intressant!
0 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Stockholm

Kontorsplats i Gamla stan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu finns en kontorsplats att hyra i Voff Medias mysiga lokaler bakom Stortorget i Gamla stan. Platsen kostar 2 300 kr inkl moms, bredband och städning ingår. Det finns även ett kök och litet mötesrum. Vi som sitter här i dag är en journalist/projektledare och en fotograf. Det är kul om du håller på med något liknande, alltså är skribent, formgivare eller fotograf. Obs! här finns också kontorshunden Morris,7 år och bearded collie!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Piteå

Bearded collie valp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En lovande hane säljes efter vinstrika Multich Heathermist This is my life "Nemo" och SEuch Funbeeco's Glamorous "Maggi". Född 12 januari och reg i SKK, vaccinerad, avmaskad, veterinärbesiktad, id-märkt samt försäkrade mot dolda fel. Han är uppfödda i hemmamiljö och van vid barn. Han är mycket go och har lätt för att slappna av samt är aktiv när man är ute med honom. Endast seriösa köpare, kontakta oss för mer information. Sara Andersson Clic's kennel, www.clics.se
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj