Till salu inom

"collie omplacering säljes"

Bengtsfors
Igår

Staffe tik 4 år omplacering

3 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Omplacering av kastrerad ho...

1 000 kr
Blocket.se
Igår

Fransk bulldogg 4 år

8 000 kr
Blocket.se
Ronneby
Igår

Omplacering

10 000 kr
Blocket.se
Igår

Omplacering akut

6 000 kr
Blocket.se
Tranås
Igår

Collier 18K samt 1,95 ct Di...

55 000 kr
Blocket.se
Enköping
2 dagar

Katt för omplacering

500 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

Omplacering två katter

500 kr
Blocket.se
Hörby
Igår

18-Månaders bordercollie hane

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Omplacering av en underbar hund.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Då vi inte har tiden längre då måste vi hitta ett nytt och bra hem till vår underbara vän.. Han är en blandras schäfer/bordet collie Mycket vakt och energisk hund.. Vi vill att han ska komma till nån som är hundvan då han är en vakthund och har tid att aktivera honom.. Vi är mån om att han kommer till rätt hem helst på landet då han är van vid hundgård ... Maila eller ring och berätta vad du kan erbjuda vår underbara vän. Han är 5 år aldrig varit sjuk och inga höftproblem, är som en unghund i sättet mycket energi.. Ej kastrerat
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Trelleborg

Omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
På grund av ändrade förhållanden söker vi nytt/nya hem för våra två blandrastikar. Tova 3.5 år är en blandning av Bearded/Border-Collie, Schabrador och Rottweiler. Elsa blir 1 år den 14:e april, hon är 75% Schäfer och 25% långhårig Collie. Hundarna är friska och trevliga men p.g.a. olyckliga omständigheter understimulerade. Eftersom de är blandningar av bruks- och vallhundsraser behöver de mycket aktivering. Därför är de kanske inte heller lämpliga som förstagångshundar. Vi vill att de kommer till hem med mycket tid och kärlek, gärna till hem på landet men det är inget krav. Bra hem är det viktigaste, inte priset.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Åre

Omplacering av border collie

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi har nu tagit ett tufft beslut att sälja våran border collie, pga att vi nyss fått barn och ej har den tiden han förtjänar. Ozzy är en renrasig border collie men har tyvärr ingen stamtavla. Är snart 3 år, jätte snäll och lydig och lyssnar bra på inkallning.. Har gått grundlydnad med han. Skulle vilja att han kom till någon som håller på med agility eller vallning. Är jätte noga med vart han hamnar. Tänkte mig 4000 men kan gå ner till rätt köpare.
4 000 kr
Blocket.se

Omplacering blandrastik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
På grund av tidsbrist måste Wilma, snart 6 år, få ett nytt hem. Hon är blandras Schäfer/Border Collie med mycket energi. Hon kräver tid och utrymme. Hon är kelig, lyhörd, nyfiken och vill vara med hela tiden. Lite osäker i hundmöten med koppel men lös går det jättebra. Älskar att vara ute i alla väder, åka bil, bada och cykelturer. Söker du en aktiv hund med massor av kärlek så finns hon här! Hundbädd, matskålar och leksaker medföljer.
1 000 kr
Blocket.se

Akut omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Världens bästa familje hund söker akut nytt hem. Honey är en 9- årig fullt frisk golden tik ( med en gnutta border collie i ). Hon är den tryggaste barnhund man kan tänka sej och har en ängels tålamod. Inga problem med andra hundar, katter, lösgående hönor mm. Hon älskar hela världen och är lydig och okomplicerad på alla sätt. Pga. tråkiga omständigheter söker vi nu akut ett nytt hem åt henne. Maila gärna och berätta vad du/ni kan erbjuda henne. Ett bra hem med mycket kärlek är det viktigaste.....;-)
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj