Quantcast
Till salu inom: ”

blandras beagle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan dax för en annons till har en liten tik (doris) och henne mor (sickan) då jag inte kan ha sickan kvar pga plats brist. blandras mellan: Doris född: 110324 Mor:Beagle,wachtel född:060513 Far:Smålandsstövare,Hamiltonstövare,Beagle. Båda hundarna är chippade och veterinärbesiktigade. valpen har dock en baksporre men inget hon har ont av. Hade gärna sett att båda hundarna kommer till samma hem eller till jakthem där dom kan få ha det gott och vara ute i skogen då jag själv jagar med fadern. Priset på hundarna är inte relevant så länge dom kommer i rätta händer, men enligt blocket så minst 500kr för modern.
Hej, jag söker nytt hem! Jag är en blandras hane på ca 4 år, 50% beagle och 50% finsk lapphund. Jag kommer jättebra överens med mindre hundar och barn, jag är väldigt social och vill gärna bli klappad. Jag behöver ett nytt hem pga husse och mattes nya arbetstider, jag är van att bo både inne och i hundgård så dagtid kan jag spedera tiden ute men vill sova inomhus. Chipmärkning och papper har jag! Maila eller ring
1 årig hanhund okastrerad blandras drever, engelsk springelspaniel, munsten och beagle. Vill hitta en trevlig husse o matte snarast pga allergi. Svarar inte på mail, ring för mer info.
Drever 95% Beagle 5% Trefärgad hanvalp född 110409 Vaccin, Id-märkt, bes, avmaskad, efter mkt bra jakthundar med tidig jakt, uppväxt i hemmiljö van att åka bil, van vid katt samt andra hundar, mm tele 0140-93028 070-5906514 Roger Johansson
9 st jättesöta blandrasvalpar, 7 hanar och 2 tikar. De föddes 5 juli och levereras tidigast 1 sept. Blandras mellan Jack Russel, Beagle och Cavalier King Charles Spaniel. Som fullvuxna kommer vi att väga ca 10 kg och ha en mankhöjd på ca 35-40 cm. När vi flyttar är vi avmaskade, vaccinerade, vetrinärbesiktade, chipade och försäkrade.