Quantcast
Till salu inom: ”

hund blandras säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi startar en ny 2 dagars kurs i Personspår/ Idspår i Kristinehamn. Att spåra med hunden är en nyttig och rolig aktivering. Hundens finaste verktyg är nosen. Den är "påslagen" redan när de föds. Personspår/Idspår kan utföras på många olika sätt och i olika längder. (Ex motivationspår, matte-hussespår, härvesspår.) Finns alltid någonting som passar. Alla raser är välkomna. Blandras och renras. Alla åldrar är välkomna. Kursen är upplagd på 2 lördagar, kl 13-16. Priset: 600 kronor
Hej jag heter tuva och är 10 mån som letar efter en ny matte och husse jag vill gärna vara ensam hund eller max en till jag är rumsren och fått all vac som ja ska hittils ha min matte kan inte ha mej kvar för hon har fått heltids jobb och ja vill inte vara ensam mer än 4 tim ps kortet är jag lite minder på LÅNAD MAIL ps jag vill ha ett nytt hem snarast priset går att diskutera hemmet är viktigast
Jag söker en familj som (hellst) bor på landet som har mycket tid och kärlek att ge till min älskade tik Kita på 4 år. Hon är världens snällaste hund, och har en speciell personlighet. Det viktigaste för mig är att hon ska få det bra, och mycket stimulans. Jag har stora krav på den nya familjen så endast seriösa behöver göra sej besvär! Hon e blandning mellan Rottis och Labbrador.. Chippad och registrerad på jordbruksverket givetvis.. Söker endast efter ett bra hem till henne, Priset diskuteras men måste tydligen vara minst 500 kr här på blocket..
Måste tyvärr fixa ett nytt hem till våran hund Izzo, Då vi tyvärr inte har tid att ge han den motion och kärlek han behöver. Han är en kastrerad social hanhund, funkar ihop med dom flesta hundar. Har aldrig upplevt nån aggresiv sida hos honom. Går jätte bra ihop med våran 1-åring. Han är van att vara själv hemma utan problem och är självklart rumsren. Han är som dom flesta hundar skäller när det ringer på dörren. Hoppas han kan komma till ett hem som kan ge han mycket kärlek å en fast hand, gärna till någon som har hund redan. Han har alla vaccinationer då han även är chipad och har eu-pass. mejla gärna om mer info. Mvh/ Angelica.
Letar som sagt en liten hund, gärna med en ålder från halvåret och uppåt att dela dagarna med. Blandras eller renrasig, hane eller tik. Bor i hus ute på landet med härliga promenadvägar och stora härliga springytor. Hunden kommer att dagligen få långa promenader, följa med oss vart vi än åker och ha många hundkompisar. Ensam hemma bör hunden kunna vara men inte mer än 3-4 timmar åt gången. Inga fler djur eller barn finns i familjen. Ni får gärna befinna er någonstans i mitten av landet :) Maila om du har en hund som behöver få komma ut på landet så talas vi vid i telefon för vidare kontakt.