Quantcast
Till salu inom

"hund blandras säljes"

Norrköping
Idag

Blandras valpar

8 500 kr
ABC-Annons.se
Västerås
Idag

Blandras mastiff

11 000 kr
ABC-Annons.se
Karlstad
Idag

Blandras valpar

5 000 kr
ABC-Annons.se
Laholm
Idag

Blandras tik

1 kr
ABC-Annons.se
Vellinge
Idag

Blandras valpar

8 000 kr
ABC-Annons.se
Töreboda
Idag

Tikvalpar, blandras

6 500 kr
ABC-Annons.se
Piteå
Idag

Blandras tik

4 000 kr
ABC-Annons.se
Mönsterås
Idag

Ridgeback tik blandras Vuxe...

5 500 kr
ABC-Annons.se
Sverige
Idag

Leverans klara blandras valpar

6 500 kr
ABC-Annons.se
Söderköping
Idag

Blandras

1 000 kr
ABC-Annons.se
Skara
Idag

Blandras tik

4 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Värmlands län

Personspårkurs 12 februari

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi startar en ny 2 dagars kurs i Personspår/ Idspår i Kristinehamn. Att spåra med hunden är en nyttig och rolig aktivering. Hundens finaste verktyg är nosen. Den är "påslagen" redan när de föds. Personspår/Idspår kan utföras på många olika sätt och i olika längder. (Ex motivationspår, matte-hussespår, härvesspår.) Finns alltid någonting som passar. Alla raser är välkomna. Blandras och renras. Alla åldrar är välkomna. Kursen är upplagd på 2 lördagar, kl 13-16. Priset: 600 kronor
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlstad

Collie blandras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej jag heter tuva och är 10 mån som letar efter en ny matte och husse jag vill gärna vara ensam hund eller max en till jag är rumsren och fått all vac som ja ska hittils ha min matte kan inte ha mej kvar för hon har fått heltids jobb och ja vill inte vara ensam mer än 4 tim ps kortet är jag lite minder på LÅNAD MAIL ps jag vill ha ett nytt hem snarast priset går att diskutera hemmet är viktigast
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Blandrasen Kita 4 år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker en familj som (hellst) bor på landet som har mycket tid och kärlek att ge till min älskade tik Kita på 4 år. Hon är världens snällaste hund, och har en speciell personlighet. Det viktigaste för mig är att hon ska få det bra, och mycket stimulans. Jag har stora krav på den nya familjen så endast seriösa behöver göra sej besvär! Hon e blandning mellan Rottis och Labbrador.. Chippad och registrerad på jordbruksverket givetvis.. Söker endast efter ett bra hem till henne, Priset diskuteras men måste tydligen vara minst 500 kr här på blocket..
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södertälje

Blandras hane 3år söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Måste tyvärr fixa ett nytt hem till våran hund Izzo, Då vi tyvärr inte har tid att ge han den motion och kärlek han behöver. Han är en kastrerad social hanhund, funkar ihop med dom flesta hundar. Har aldrig upplevt nån aggresiv sida hos honom. Går jätte bra ihop med våran 1-åring. Han är van att vara själv hemma utan problem och är självklart rumsren. Han är som dom flesta hundar skäller när det ringer på dörren. Hoppas han kan komma till ett hem som kan ge han mycket kärlek å en fast hand, gärna till någon som har hund redan. Han har alla vaccinationer då han även är chipad och har eu-pass. mejla gärna om mer info. Mvh/ Angelica.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jämtlands län

Letar liten hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Letar som sagt en liten hund, gärna med en ålder från halvåret och uppåt att dela dagarna med. Blandras eller renrasig, hane eller tik. Bor i hus ute på landet med härliga promenadvägar och stora härliga springytor. Hunden kommer att dagligen få långa promenader, följa med oss vart vi än åker och ha många hundkompisar. Ensam hemma bör hunden kunna vara men inte mer än 3-4 timmar åt gången. Inga fler djur eller barn finns i familjen. Ni får gärna befinna er någonstans i mitten av landet :) Maila om du har en hund som behöver få komma ut på landet så talas vi vid i telefon för vidare kontakt.
0 kr
Blocket.se