Till salu inom

"blandras yorkshireterrier pudel säljes"

Sverige
Idag

Kartungar

6 500 kr
Blocket.se
Katrineholm
Idag

Bruks blandras valpar

20 000 kr
Blocket.se
Ovanåker
Idag

Blandrasvalpar

12 000 kr
Blocket.se
Filipstad
Idag

Unghöns

1 200 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Bengal/birma/blandras kattu...

5 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Labradorblandning

12 000 kr
Blocket.se
Kungälv
Idag

Leveransklar mellan pudel valp

18 000 kr
Blocket.se
Ydre
Idag

Höns

100 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kristianstad

Blandras valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Vi säljer nu vår 11,5 veckors blandrashane, hans pappa är papillion/chihuahua och mamman är shih tzu, pudel, yorkshireterrier... Vi säljer honom pga att vi inte har tid att ge honom den kärlek & uppmärksamhet han behöver, vi går i skolan & jobbar annars hade vi aldrig blivit av med honom! Han är registrerad, chippad, vaccinerad & försäkrad. En go liten lekfull valp som älskar att gosa & leka. Korg, mat, koppel, halsband & leksaker medföljer. Vi vill hitta ett bra hem till vår lilla valp, så dom enda kraven är att ni har mycket tid för honom och kan ge han den kärlek han behöver. Endast seriösa köpare! Mejla om ni är intresserade! Pris kan diskuteras vid snabbt köp.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

3-årig liten tik söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Bella, till sommaren tre år gammal tik, söker ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. Bella är en blandras mellan yorkshireterrier, japansk spets och pudel. Hon är en väldigt snäll och trevlig hund, som tycker om såväl andra hundar som människor. Hon har grundläggande lydnadsträning, är självklart rumsren och klarar sig själv även om hon älskar sällskap. Vi har besökt veterinär årligen för kontroll men Bella har alltid mått prima och aldrig haft några bekymmer. Bella tycker om att springa runt i naturen och söker nu ett hem där hon kan få möjlighet att vara ute mycket. Hon ska även komma till ett hem som kan ge henne mycket uppmärksamhet och stimulera henne. Tror ni att Bella skulle passa in i er familj så skicka gärna ett mail och berätta lite om er. Vi berättar gärna mer om vår ögonsten. Varma hälsningar Christian och Emilie
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jämtlands län

Omplacering av liten hund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi har en jättefin liten blandras kille på 1,5 år som behöver komma till ett nytt hem. Han är en blandning mellan pudel, yorkshireterrier och papillion. Han är väldigt glad, busig och älskar andra människor och hundar. Han älskar även att ligga i soffan och mysa. Han gillar inte att vara ensam hemma och behöver därför komma till ett hem där det finns en hundkompis eller kanske till en pensionär som ger honom all sin tid.
3 000 kr
Blocket.se

Dagmatte till Wille

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Wille som är en härlig valp (14 veckor) behöver en dagmatte. Vi skulle vilja hitta någon som kan ta hand om Wille dagtid mellan ca 8-16.30 (lite beroende på vart ni bor) under veckan. Vi kan hämta och lämna. Wille bor i Frösunda/Solna och matte jobbar vid Liljeholmen så drömmen är att hitta en dagmatte i närheten. Wille är en blandras, yorkshireterrier/pudel. Han är nyfiken, glad och älskar att gosa. Han är inte helt rumsren än och är mycket valp. Han älskar både andra hundar och människor. Han tycker mycket om att vara ute men orkar inte en långpromenad ännu. Hör gärna av dig om du skulle vilja dela din vardag med detta charmtroll!! Ersättning enligt överenskommelse.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lund

Bischon York-valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Den 13:e januari fick vår Maja sin andra valpkull! Maja är en yorkiepoo (50 % yorkshireterrier, 50 % dvärgpudel) och pappan är renrasig bischon havanaise. Egenskaperna från denna blandning av raser har visat sig passa många familjer. De har pudelns intelligens och nyfikenhet, yorkshireterrierns livfullhet och charm samt havanaisens vänlighet. Blandrasen är också så kallat allergivänlig, då de inte fäller. På bilden ovan ses krämfärgade Harry, äldst i syskonskaran. Nu vill vi hitta ett kärleksfullt hem till denna gosiga kille. Vid leveransen i början av mars, har Harry blivit avmaskad några gånger. Han har redan varit hos veterinären och blivit besiktigad, fått vaccination samt ett ID-chip. Med sig till sitt nya hem kommer Harry få med sig lite valpfoder, leksak och en filt som luktar mamma och syskon. Då vi lägger stor vikt vid att Harry kommer till rätt familj begär vi en handpenning på 1000:- som inte betalas tillbaka. Ta nu tillfället i akt och var med om din blivande livskamrats första tid i sitt hundliv!
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj