Allt till salu inom "blocket chinchilla"

Sortering:
kattungar
Tranemo
Igår

kattungar Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Chinchilla honor
Strängnäs
Igår

Chinchilla honor Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Ragchilla-kattungar
Mölndal
Igår

Ragchilla-kattungar

8 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 31

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Gislaved

3 månaders chinchilla

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hejsan Den 13 mars föddes lilla Pyret. Hon är en sotsvart chinchillahona. Nu har hon blivit så pass stor att det är dags för henne att lämna boet. Pyret tycker mycket om russin och knäckeböd, som hon brukar få på kvällarna. Hon kommer gärna fram och hälsar. Hon är handtam men för nyfiken för att sitta still någon längre stund. Fler bilder kan skickas på begäran
300 kr
Blocket.se

Varaktigt 2:a hand eller 1:a hand i Bromma

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skötsam man med son på 15 år söker efter boende i andra hand för lång tid, eller gärna ett förstahandskontrakt, i Bromma. Inga ekonomiska problem och stabil ekonomi - egenföretagare och diversearbetare. Vi har husdjur - hund och chinchillor. Vi söker efter minst en 2:a på som minst 40 kvm med en maxhyra på 10 000:-/mån. Sliten lgh som måste fixas till lite inget problem - allt kan vara av intresse. Kan lägga deposition på hyran för lång tid. Kom med förslag - öppen för kreativa idéer och lösningar.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Bur till chinchilla

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Eftersom att det var ett tag sen jag sålde min chinchilla nu så skulle jag verkligen vilja bli av med buren. Men eftersom jag tycker det känns väldigt synd att slänga den, skänker jag nu bort den mot avhämtning. Buren är en ombyggd garderob (h. 210, b. 60, d. 60). Den är indelad i tre våningar + praktisk förvaring under för t.ex. sand, spån, mat m.m. Finns två dörrar på framsidan och en liten lucka på vänstra sidan. Inuti sitter det grenar att hoppa på och en höbehållare.
0 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Göteborg

Chinchilla/Chinchillor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Chill-Zones uppfödning har en del chinchillor till salu. Både hanar och honor. Säljer även några svenska och norska champion-chinchillor. Alla chillorna lämpar sig väl till både avel, utställning och såklart som sällskap. Alla är gosiga, mysiga, trevliga och vana vid att bli hanterade varje dag. Säljes med stamtavla och övergångsfoder. Priser mellan 500-1500kr Priser är diskuterbart då jag även har några chillor som söker enbart sällskapshem.
500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Hultsfred

Chinchillahona 1 år med bur

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dottern säljer sin chinchilla hona pga. studier på annan ort ! buren är nyinköpt förra året och är 155 cm hög, 74 cm bred samt 48 djup den är på 3 våningar med tre öppningar på framsidan. Den är på hjul så den är lättförflyttad samt en låda att dra ut längst ner vid städning om man nu inte vill ta isär den varje gång . Gizmo som Chinchillan heter är snäll och trevlig att kela med !
1 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj