Quantcast
Till salu inom: ”

blocket elorgel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Elorgel med mycket bra ljud i perfekt skick. Alla funktioner testade och fungerande. http://download.yamaha.com/search/result/?site=se.yamaha.com&language=sv&search=MC-600 (online manual) för beskrivning. Ursprunglingen avsedd att koppla till kasettdäck för att spara inställningar och spelningar men fungerar med windows standard Inspelaren. 1 fungerande special inspelningskasett medföljer. inkl Pall, hörlurar och utskriven svensk manual. Pris 1500 kr Billigare vid snabb affär Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En äldre Yamaha-orgel som befinns i alldeles utmärkt skick, lärde mig att spela orgel på detta instrument och nu när kompetensnivån för att kunna spela ´´the basics`` är bättre kände jag att det var dags att köpa något nytt, så nu finns det ingen plats för denna klumpiga orgel längre i mitt redan trånga rum... Den är hyfsad liten och lätt för att vara en orgel, och är betydligt mer lätt-transporterad än en B3:a ;) Om du vill veta mer om orgeln är det bara att slå en signal, sms:a eller maila!
Följande midi moduler ingår. 1 st Modul Roland XR 1 st " Roland D 110 1 st " Roland VK 8M 3 st Tangentbord(varav ett oanvänt) 1 st Roland rytm modul DR 3 1 st Mixer Phonicom 624 D 1 st Högtalare Roland m inbyggd förstärkare 1 st Förstärkare 2x80 W 1 st Modul yamaha 1 st " Nordelectro 2(dragreglar) 1 st " Roland UA 25 Info/Kontakt Tel.08/893533 alt.0859113915
Jen Allegro A-275 elorgel med automatiskt ackompanjemang, automatisk bas med separat volymkontroll, enfingersackord på 12 toner Rytm sektion med 8 olika rytmer såsom waltz, tango, swing, beat, bossanova, samba, rumba och slowrock. Dessa olika rytmer är kombinerbara och man kan erhålla en mängd andra rytmer. Detta är ett roligt instrument att lära sig spela på men då min musikkarriär inte blev som jag ville och att man har lite svårare att lära in då man blir äldre så har jag nu gett upp och säljer den i stället med förhoppning om att någon annan har den talangen.
Har du eller någon du känner en gammal elorgel som bara står och är ivägen? Om den har ett inbyggt mekaniskt leslie (det kan även kallas "chorus" eller "vibrato") så kan jag hjälpa dig att bli av med den. Orgeln behöver inte fungera eftersom jag enbart är intresserad av mekaniken runt högtalardelen som ser ut ungefär som på bilden. Ta chansen och slipp jobbet med att själv behöva släpa iväg den till tippen.