Quantcast
Till salu inom: ”

blocket katter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer nu vår älskade valp av förändrade familjeförhållande, Han heter Bamse är 6månader gammal, registrerad i jordbruksverket och besiktad utan anmärkningar. Han har bra temperament, alltid snäll mot allt och alla. lättlärd. han kan vardagslydnad så som sitt, ligg, vacker tass och kom. Han är van vid katter, barn och andra hundar. söker nytt hem snarast. Han är van vid att gå i koppel och vara lös. Ni/du får med koppel, halsband, skålar och mat. Vi säljer han till någon som vet vad det innebär att ha en sådan ras. Seriösa ringer, svarar inte på mail då vi tycker det är oseriöst.
Jag tänkte sälja min HP dator. Det finns garanti kvar på den och jag har även en 3 års tilläggsförsäkring på den. Kvitto finns. Datorn är köpt på Siba i Skövde den: 10-09-2010. Kostade då 7999 kr plus 1389 kr för försäkringen. Försäkringen gäller t.o.m 2013-09-10 Ni kan finna information om datorn på följande adress: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=4119566&lc=sv&cc=se&dlc=sv Om ni vill komma direkt till datorns specifikationer så finner ni dem här: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02000639&tmp_task=prodinfoCategory&lc=sv&dlc=sv&cc=se&product=4119566 Följer med tangentbord och mus. Priset kan diskuteras. Har ni frågor så får ni gärna höra av er. Ni kan ringa mellan 07:00 och 19:00 OBS Jag har katter
Måste göra mig av med våra katter pga att min dotter på 5 år har blivit allergisk. Den vuxna honan har färgen Smokeblack (svart med brun nyans i toppen på pälsen) och lilltjejen på 16 veckor är flerfärgad. Båda är vana vid att vara ute och är väluppfostrade. "Säger" ifrån när dom vill ha mat/vatten eller gå ut. Är rumsrena. Katterna MÅSTE bort innan lördag 19 Feb Båda katterna är över 12 veckor. Ring, maila eller skicka flaskpost, jag svarar på allt. Fler bilder kan mailas.
Milton är en kastrerad han katt på ca 8 månader. Han är lekfull, charmig och riktigt go. Milton har dock problem med att dela låda med andra katter och vill då hellre göra sina behov vid sidan om. Jag har bestämt mig för att ge honom en chans hos en ny ägare där han får vara ensamkatt. Vill du ha en go kamrat och känner att du vill ge honom ett bra hem så välkommen att höra av dig. Skulle det inte fungera med honom så hämtar jag tillbaka honom.
vår flicka behöver nytt hem.. tyvärr har vi inte tiden hon kräver.. hon blir ett år i juni. en helt fantastisk tjej som älskar barn o andra hundar.. men hon behöver tränas på att vara själv osv.. tyvärr har vi inte riktigt tiden hon behöver.. känner du/ni att ni är rätt för vår tjej?? och har massor av TID så tveka inte.. hon är van vid katter o andra djur. van vid att bo i lägenhet. hon är chip o vacc.. ring 0736-989321