Quantcast
Till salu inom: ”

blocket katter södermanland säljes

Katter

Katrineholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har precis fått veta att våra barn är allergiska mot katter. Tyvärr måste vi därför hitta ett nytt hem till våra underbara katter, Buza 5 år och Morris knappt 1 år. Buza är röd-beige-melerad och Morris Vit och svart. De är båda kastrerade och id-märkta. De är innekatter nu, men det skulle vara skönt för dem att få möjlighet att gå ut. De är mycket keliga och älskar att ligga i knät och bli klappade. Vi ser gärna att de kommer till samma hem.
Charlie är en mycket social och tillgiven liten kille som pga ändrade arbetsförhållanden blir hemma ensam aldeles för mycket. Han är glad, pigg, lättlärd, barnkär och nyfiken. Han älskar att vara utomhus och gillar långa promenader och joggingturer. Han är uppvuxen med barn och har även lätt för andra hundar och katter. Vore fantastiskt om du som köper honom har den tiden som vi tyvärr inte kunde ge honom. För mer information eller för att komma och träffa honom, ring gärna!
Vi har tagit hand om två katter i två år som vi nu tyvärr måste försöka hitta nya ägare till. Vi har fått barnbarn som är allergiska och nu kan vi inte ha barnen här hos oss. Den långhåriga katten Maya är mestadels inne och är väldigt kelig. Den korthårige Mille är mer en utekatt och mer självständig. Båda katterna är ca 4 år och kastrerad resp steriliserad. Finns det någon som kan tänkas ta hand om dessa eller en av dem?
Tyvärr så har jag inte plats för alla mina katter och nu letar efter ett bra hem åt Tequila. Mamma: Norsk Skogskatt Pappa: 50% Norsk Skogskatt. Hon har otrolig fin päls, är inne katt men hon är ung nog att lära sig att vara ute ibland också. Hon är lite blyg i första början men trevlig och lite busig är hon med. Hon går undan vid barn så helst en lugn familj som kan älska henne. Priset kan diskuteras. Ingen Sommarkatt! Ring när som helst. Vaccinerad, omaskad. Tequila är äldre än 12 veckor.
En supergullig tikvalp söker ett eget hem!! Hor är reg i skk (stamtavla), vaccinerad, chippad och besiktad. Van vid barn, katter och andra hundar Hon får med sig en valpkit med mat, filt, skålar, koppel och foder. Det upptäcktes på besiktningen att hon har patella så hon säljs därför till halva priset.. och ska ej användas i avel.. Hon är över 8 veckor och leveransklar. Ring el maila för mer info..