Allt till salu inom "blocket se hundar till salu fransk bulldog"

Sortering:
Fransk bulldog
Helsingborg
Igår

Fransk bulldog Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
fluffy fralla
Örebro
Idag

fluffy fralla Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
fransk bulldog
Hylte
Igår

fransk bulldog Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 52

Tidigare annonser till salu

Fransk Bulldog

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! säljer en hane som behöver komma till ett hem med någon som har mer tid, vilket jag inte har. Han är 13 veckor gammal. Jag både studerar och jobbar annars hade jag aldrig lagt ut honom på annons. Han är så underbar, sött, snäll och mycket social, leker med alla även om det är djur. *chippad *vaccinerad *veterinär-besiktigad *avmaskning 2 gånger Har alla papper och han är registrerad i jordbruksverket.
12 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Halmstad

Fransk bulldogtik, 7mån

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Fransk bulldog tik, 7 månader letar nytt hem pga ändrade förhållanden. Athena är nu 7 månader gammal, väger mellan 11-12 kg och är en stor hund i ett litet paket. Lekfull, väldigt tålamodig, van vid barn och andra hundar. Tyvärr har hon foderallergi vilket inte är alls so ovanligt, och detta innebär bara att hon går på ett foder som heter Specific. Inget mer, och inget mindre. Ser gärna att du har tidigare hundvana och den tid en hund behöver. Ring gärna och berätta om dig/ er eller mejla så återkommer jag snabbt.
10 000 kr
Blocket.se

Par önskar köpa/överta Fransk bulldog

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi är ett par på 21 år som precis har flyttat till Örebro och är nu på jakt efter en kompis. Den kommer att få mycket kärlek och uppmärksamhet. Vi gillar att vara ute så hunden kommer att få vara mycket ute i naturen och få all motion den behöver. Vi är ute efter en hund som är runt ett år, helst en hane. Har du en fralla du inte längre kan ha kvar av någon anledning? Vill du att han skall få ett bra hem med mycket kärlek? Hör av dig till oss! Edvin&Jonna
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Landskrona

Fransk bulldog

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hallo med en tår i ögat är det dags att sälja vår lill riki pga tids-brist.. Lilli Riki är en glad och lekfull valp som är född den 4 augusti 2011. Och dessutom chippad vaccinerad avmaskad och veterinärbesiktad Vi vill gärana att Riki kommer till ett hem med mycket tid och kärlek.. O,b.S Riki är en hane och har inte stamtavla eftersom det bara var mamman som hade stamtavla och inte pappan..
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hisingen

Fransk bulldog tik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu måste vi sälja våran underbara Fralla Nikita pga att våran dotter har blivit allergisk. Nikita blir 5mån i slutet av månaden. Hon är pigg och glad ,gillar att mysa! Hon kan sitt,ligg,gå lägg dig och stanna. Hon älskar barn och är van vid andra hundar. Känner du/ni att ni har tid för henne och kan ge henne ett kärleks fullt hem så kan ni höra av er! Nikita är renrasig ,föräldrarna har stamtavla men ej Nikita. Med Nikita medföljer: Säng Leksaker Matskålar Bur Mat Koppel ,halsband MVH Nathalie 0737549600/ring vid intresse
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj