Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hundar säljes

Böcker

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Så vackert med dessa svävande lyktor från thailand!! Passar perfekt till Bröllop, begravningar, eller som alternativ tiull raketer och då framför allt för våra vänner hundarna! Lyktorna är tillverkade av flammsäkert papper och är biologiskt nedbrytbara. Lyktan tänds på marken och efter 60-90 sekunder har de fyllts av varm luft och då stiger den av egen kraft upp i skyn. Lyktan stiger ca 200-300 meter. Det medfäljer intruktioner som är lätta att följa. Passa på nu för snart är det slut! 30kr/st eller 280 för 10 st!! Superbilligt!!
hej jag söker en sälskapshund, hunden jag söker ska vara vuxenhund och som är van med barn, då jag bor tillsammans med min dotter.. jag vill också att den ska vara van att gå i koppel och inte dra eller få utfall mot andra hundar. skulle vara ett plus att hunden är van vid katter. här mest intresserad av stora hundar. det var lite om vad ja söker för hund, om ni har en hund som ni på någon anling måste ta bort, så kan vi prata mer på telefon, Priset på hunden kan man prata och komma överrens om.
vi är födda 10/9 i hemmiljö och "i flock"med våran mamma pappa o mormor . 2 av oss är stubbsvansar en halvsvans o en helsvans . vi är renrasiga men ej reggade (kan ordnas) vi vill bo på landet eller hålla på med agility tel 0736715329 skriv om jag ska skicka fler bilder
Hej! Nu har de kommit en kull med 6 stycken fina valpar! 3 st hanar och 3 st tikar, alla black and tan. Efter friska och sunda föräldrar med bra meriter och många priser! valparna kommer vara SKK.reg vaccinerade, chippade, besiktigade, avmaskade och reg i jordbruksverket. (måste stå med i annonsen) Om de är något ni undrar över och är seriösa köpare skicka iväg ett mejl med namn och tele nummer och lite info så ringer jag upp så fort jag kan! MVH
Med stor sorg måste vi tyvärr sälja vår underbara amstaff-tik (snart 3 år). P.g.a utomlandsflytt då hon inte har möjlighet att följa med hoppas vi på att hitta ett nytt kärleksfullt hem som hon kan trivas i. Hon älskar att vara ute och leka, är väldresserad, van vid att vara hemma ensam, aldrig aggressiv, mycket social. Det viktigaste är att hon kommer till ett bra hem med aktiva människor, att hon kommer blir älskad är jag nästan säker på. Mejla!