Quantcast
Till salu inom: ”

mops fransk bulldog mix säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardiner

Umeå
Vitrinskåp

Trollhättan
Atoll IN 100 SE

Östergötlands län
Jadis JA80
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!!! Jag vill jättegärna ge en liten hund av denna ras ett gott och fint hem!!! Vill ha med mig krabaten både på jpobbet och när jag är hemma!!! Utflykter blir det också givetvis- och den lille ska vara del i allt som händer!!! Hundvana har jag- har haft schäfer tidigare men kan dessvärre inte ta hand om en så stor hund längre- dessutom går det ej att ha med en sån på jobbet!!! Men om du har en liten av ovanstående som önskar den ett gott hem- utan vinst för egen del,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Då finns jag!!!! Och kommer göra mitt bästa för att den lilla ska trivas!!! Självklart har vi kontakt så du vet att allt blir till det bästa för hunden!!!! Mvh Ewa.
Den 2/11-2011 föddes 3 stycken underbara FranskBulldog tikar. Vid leveransen är valparna: *chippade *vaccinerade *avmaskade *ej reg i SKK *veterinär besiktigade *har pas Valparna är med oss hela tiden i hemmet och får röra sig fritt med barn ock kat. Vi söker kärläksfulla hem till våra valpar som är leveransklara nu. Priset på valparna är 11.000kr Valparna är i Danmark, 2 mil från bron. och med de nya reglerna från jordbruksværket om import av hund från Danmark till Sverige, är det inga problem att ta dem över gränsen Ring gärna för mer info!
Hej Vi är ett par med barn som bor på landet och söker en fransk bulldog på avbetalning. Vi är båda mycket hund intresserade och min sambo är förtidspensionär och jag jobbar deltid så vi har gott om tid. Vi har båda erfarenhet av hund sen tidigare, mina föräldrar hade schäffer kennel när jag växte upp men har för ett tag sen skaffat sig fransk bulldog och jag tycker dom är underbara. Hos oss skulle hunden få ett stabilt, tryggt och kärleksfullt hem. Mvh Linda
Hej! Amandus är mitt namn och jag är väldigt intresserad av just den franska bulldoggen och mopsen. jag har nog alla kriterier som en bra hundägare. Önskas det rekommendationer så får ni gärna höra av er till mina kära föräldrar. Jag är 24 år och bor själv, Och väldigt nära inpå knutarna kring skogar, vatten och mycket friluftsliv, samt stadslivet jag själv uppväxt med tre hundar och är väldigt hundvan, dock har jag en önskan om avbetalning? Då jag är en seriös handlare och genuint intresserad men kan dock inte lägga ut en så stor summa pengar på en gång. Jag förstår ifall ni vill träffa mig, och bilda en egen uppfattning, så om ni är intresserade så Vore det jättefiint om vi kunde pratas vid via mail. Mvh Amandus Allstadius
Vi söker det perfekta hemmet till våran lilla 5 månaders tik på grund av separation och flytt. Hon är en levnadsglad och väldigt social liten tjej, älskar barn i alla åldrar. Hon är fullt frisk, avmaskad, vaccinerad, chippad, registrerad i Jordbruks verket och försäkrad hos Folksam. Vi vill helst att hon får fortsätta bo i hus med trädgård att busa runt i och slippa vara ensam för mycket. De stunder hon är själv hemma så är hon jätte duktig likaså med rumsrenheten, är mycket sällan det händer någon olycka inne. Våran lilla tjej är 50% fransk bulldog och 50% mops, båda föräldrarna är fullt friska och mycket trevliga familjehundar, hon ser ut som en liten "fralla" med svans. Säljes med sina tillbehör till rätt familj. Finns mycket bilder från den dagen hon föddes till seriöst intresserad och möjlighet att träffa mamman också. Berätta lite om hur hon skulle få det hos dig/er så tar jag vidare kontakt om det känns rätt.