Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu stockholm säljes

Hundsele

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Här på Barky hunddagis är vårat främsta mål att alla hundar ska trivas och må bra. För varje morgon vill vi att alla hundar ska tycka att det är roligt och trivsam att se dagiset och särskilt dagisfröknarna. Vi tar emot alla raser oavsett kön och ålder. Vårt mål är att ha bra sammansatta grupper med hundar som trivs med oss och varandra. Det spelar ingen roll hur dyrt eller billigt ett dagis är. Det viktigaste är att just din hund trivs.
KOM GÄRNA OCH HÄLSA PÅ OSS!! BÅDE VÅR MAMMA OCH MATTE TYCKER OM B ESÖK. Här kommer vi två syskon med stamtavla. Födda den 21 februari och är alltså snart sex veckor. Vi är uppfödda i hemmiljö och har alltid människor och två vuxna tikar som sällskap. Vi är glada, busiga och sociala och vana vid barn. Bilder: Mamma Pappa Hanvalp pris 13000:- Tikvalp pris 15000:- Vi kommer att levereras vid ca 9 veckors ålder enligt SKKs regler. *chipmärkta *veterinärbesiktade *vaccinerade *kloklippta *avmaskade 3 ggr Levereras med stamtavla och 3 års doldafel försäkring.
Övrigt, flicka Ett flick set som består av en tröja i rött med hund tryck & ett par svarta byxor med hund mönster (se bild). Stl. 122/128 Pris: 59kr (inklusiv moms). Frakt med posten tillkommer 48kr, om ni vill att jag ska skicka setet. Annars får ni komma och hämta setet i Märsta. Tack Niza Storlekar: 122/128 (6-8 år) 59:-
Vi söker statister till en musikvideo som ska spelas in den 30 April. Videon produceras för popgruppen Le Kid och till deras nya singel ?America? som kommer släppas runt om i Europa i början av maj. Vi söker statister som har hund (alla åldrar) Scenen kommer likna ett kennel-klubbs möte i ett klassrum. (tar ca 4-5 timmar) Vi bjuder på fika under inspelningen, men tyvärr finns det inte utrymme för någon ersättning. Vid intresse så maila bild och info, märk mailet med ?Le Kid? i rubriken. Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Söker dig kille som vill arbeta med mig i skolan samt på fritiden. Jag bor växelvis hos mina föräldrar. Det är viktigt att du har förståelse för mig, är lyhörd, samt lyssnar på mig då jag inte har ett eget tal. Jag använder bliss för kommunikation med omvärlden. Delar du mina intressen är det roligt. Jag gillar att simma, åka skidor, bowla, musik mm. Jag vill endast ha icke rökande assistenter, sedan får du inte vara djurallergiker då vi har hund hemma hos mamma.