Quantcast
Till salu inom: ”

blocket västergötland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag heter Erika och är 23 år. Jag ska börja jobba på Regiondjursjukhuset i Helsingborg som djursjukskötare i maj och söker därför boende. Jag betraktas som en skötsam och ordentlig och "mogen" tjej. Kan absolut tänka mig att bli combo med en trevlig och rolig person. Men jag söker även lägenhet. Jag är djur-och rökfri. Jag har inga betalningsanmärkningar och om ni vill ha referenser från tidigare boenden kan jag ordna det. Tanken är att jag ska åka hem till min sambo i västergötland på helger och andra ledigheter. Jag har även bil. Hör gärna av er på mejl! Med vänlig hälsning Erika Ullgren
Hej! Jag heter Markus, är 20 år och kommer från Västergötland. Jag börjar andra terminen på läkarlinjen på Karolinska Institutet till höstterminen och behöver boende. Jag är en trevlig, social kille som även är ordningsam och lugn och lätt att leva med. När jag inte fördriver tiden med att plugga tränar jag mycket. Jag vill helst bo någonstans i innerstan (vart spelar ingen roll) men kan absolut tänka mig att bo utanför.
Jag söker ett hem till min c-ponny. Det viktigaste för mig är att hon kommer till ett varmt och kärleksfullt hem. På grund av en hälta kan hon endast gå lättare ridning men älskar att komma ut och röra på sig. Hon är en väldigt snäll, lätthanterlig och mysig häst. Så antingen lätt ridning eller så kan hon gå som sällskapshäst. Jag vill att hon ska stå i västergötland. Mvh, Anna
Allhems Förlags lanskapsböcker i rött skinn band med guld kantade blad alla i perfekt skick Säljes alla i paket eller Styckvis till bästa bud kom med förslag. OBS !!!! De svarta på bilden är skuggor ej !!!! Småland Östergötland Västergötland Södermanland Öland Gotland Skåne Jämtland Bohuslän Uppland Västmanland Närke Värmland Norrbotten Malmö Stockholm Uppsala ( Blått band)
Hej! Jag heter Amanda Karltorp och är 19 år. Jag kommer från en stor hästgård nere i Västergötland och flyttade hit till Uppsala nu i höstas och har börjat plugga till Husdjursagronom ute på Ultuna. Jag söker i första hand en lägenhet men är även intresserad av korridorrum from 1/1 2012. Jag satsar hårt på mina studier och är skötsam, pålitlig, rökfri och djurfri. Har du lämpligt boende till mig så hör gärna av dig!