Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes västmanland säljes

Polar 78

Västmanlands län

Tidigare annonser till salu

Tramporgel bortskänkes. En mkt fin orgel som har stått i en kyrka. Märke: Wikström och Nord orgelfabrik i Kristinehamn. Den låter väldigt fint men tyvärr har nu några tangenter fastnat nere och jag vet ej hur jag ska kunna reparera den. Jag hoppas att någon kan ta hand om denna fina orgel. Det är så synd att slänga bort den. Den står på bottenvåningen i mitt hus och två starka klarar av att bära ut den! Fler bilder kan mejlas!
Vi vill bli av med våra soffor vi inte längre får plats med. Det är en trea och en tvåa. vi har två klädslar en svart/vit och en naturfärgad, den naturfärgade har några trasiga blixtlås. Det är också några spjälor i trean som gått av vilket vi ordnat med hjälp av en massonitskiva och det funkar, men inget som den händige om den så önskar kan ordna bättre. Vi vill gärna ha ut annonskostnaden men säljer sofforna till högstbjudande, skicka intresse mail eller ring. Sofforna är idag nermonterade och finns i Kungsör. Även tavlorna på bild två finns att köpa om så önskas. 100 kr för båda.
Defekt Jeep Cherokee bortskänkes. Saknar vissa delar. Bara att hämta för den som vill ha den. Extrauppgifter Märke: Jeep Drivhjul: Fyrhjulsdriven Modell: Cherokee Hästkrafter: 174 Hk I trafik: 1988-10-17 Motorstorlek: 3956 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 292 g/km Färg: Röd
En fullt brukbar kaninbur för utomhusbruk med tillhörande inhängnad/stängsel bortskänkes. Vi tänker inte ge våra barn några söta mjuka gulliga djur, så därför börjar vi med att röja undan bevisen, att de nånsin funnits några. Vet egentligen ingenting om buren eller inhängnaden, mer än att det stod här när vi flyttade in i huset. Allt utom de gråa betongsuggorna som kaninburen/huset står på får tas. Kruxet är att du får komma hit och baxa bort åbäket själv. Vi tar betongsuggorna, du får ta resten. Välkommen!
Har en kortterminal av märket Artema desk som jag vill bli av eftersom jag inte längre har företaget kvar. En smidig och lättanvänd kortterminal som är använd under ca 1½ år. Bortskänkes, det enda som kostar är hyran av terminalen som betalas till Wasa kredit, kostnaden är 480:-/månad. Jag står för frakten! Maila mig om du är intresserad och vill veta mer! Obs!! Endast seriösa köpare!!