Allt till salu inom "kattunge blandras sibirisk"

Sortering:
Kattungar säljes
Södertälje
29 dagar

Kattungar säljes Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Göteborg

Kelgris hona på 12 veckor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Denna lilla kelgris blandras kattungen får ni bara inte missa.Rosa är en fantastisk liten tuff och social dam på 12 veckor. Hon är den mest keligaste katt jag har haft under mina 30år. Ibland undrar man ifall det är en hund man fått hem så tillgiven och beroende av en som hon är. Rosa är inte så mycket för att leka som andra katter utan föredrar att sova och kela. Sitter du vid datorn och trycker ner tangenterna så följer hon dig i varje rörelse. Katten är * rumsren * avmaskad gånger 2 * kelig * toppen lynne * tillgiven *social *långhårig med silkes len päls * tids krävande *blandras mellan birma och sibirisk katt. hör av er för bilder via mailen Säljer henne bara till den som har tid och är hemma mycket.
2 500 kr
Blocket.se

Kattunge med tillbehör

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Kattunge, blandras // Sibirisk katt // Burma //, 16 veckor gammal, hane, mycket tillgiven och kärleksfull i sitt temperament. Endast varit innekatt vilket fungerat bra, men kan ju säkert bli omskolad till utekatt också. Han är småbarnsvan och har under sin uppväxt även bott med en hund. Mina barn älskar denna katt mer än allt annat, men då yngsta sonen visat sig vara allergisk kan vi inte ha kvar honom. Han får med sig sina tillbehör vid flytten, kattlåda, mat, skålar, leksaker m.m.
1 500 kr
Blocket.se

Tillgiven barnkär kattunge / ungkatt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi har en underbar katthona som är en blandras av sibirisk katt och Mainecoon, hon har en lättskött päls som inte blir tovig, hon är lugn och trevlig går i hop med hundar och andra katter och är van vid barn, hon älskar när barnen leker med henne med kattleksaker , hon är helt rumsren Vac avm och kastrerad, hon måste ha ett nytt hem pga allergi, ,hon heter Dolly och är 8 mån, bilder kan mmsas på henne,
1 200 kr
Blocket.se

Blandraskattungen Sindy 12 veckor gammal

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Sindy är nu 12 veckor gammal och redo att skiljas ifrån sin mor. Hon är jätte social och väldigt tillgiven, kommer när man ropar på henne och är väldigt hundlik i temperamentet. Hon har vuxit upp med sin bror som skall stanna inom familjen samt sin mor såklart som uppfostrat dem till trevliga, charmiga och snälla kattungar. Hon är blandras med sibirisk katt och snöbengal Rumsren. Avmaskad. Äter torrfoder för kattungar ifrån Royal Canin, även våtfoder. Det går bra att ringa mellan 07-21, därefter mail eller sms.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj