Till salu inom

"burma kattunge säljes"

Piteå
5 dagar

Underbar Burma kattunge

12 000 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Kattunge

800 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Kattungar söker hem

500 kr
Blocket.se
Essunga
Idag

Sibirisk Neva Kattungar

7 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Kattungar

1 200 kr
Blocket.se
Västerås
6 dagar

Kattunge hona

2 500 kr
Blocket.se
Skinnskatteberg
11 dagar

Kattungar Ragdoll/Burma/Bon...

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Karlstad

Burmaskogisar lång och korthår 12 veckor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Om ni letar efter sociala kattungar så har ni dem här! Mamma Burma, pappa Norsk Skogkatt. Vi har två honor, sköldpaddsfärgade, som är långhåriga (sköldpaddsfärgade honor kan få alla färger på sina kattungor!) 2 800 kr/styck Två stiliga korthåriga hannar, en gråtigrerad, en svart och vit. 1 800 kr7styck De är verkliga spinnmaskiner, helt underbara kompisar allihop. Ser gärna att ni köper två tillsammans eller att ni har katt/ hund tidigare som sällskap. NÖJDHETSGARANTI bpåde för er och för kattens skull.
1 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Burma kattunge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lila hane, född 12 juli. Välutvecklad, social och trevlig. Vacker, ljus lila färg och vacker ögonfärg! Han har en mycket bra stamtavla. Säljes med Sverak-stamtavla, 2 vacc., chippad, vet. besiktigad och avmaskad. Han kan vara intressant för avels- och utställningsintresserad, men även för den som bara vill ha en burma för sällskap. Han är hundvan och skulle passa in i familj med annan katt/hund och/eller barn. 070-2267110.
7 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Helsingborg

Burmakattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Alla är otroligt sociala burmor. Vi har 5 stk. 1 brun, en chokolad och 3 blå. En (den blå flicka)är til avel, restan säljes som sällskaps kattar. En burma vill ha sällskap och er inte så lätta att ha ensamma. En hund eller en annan katt är det bästa om du inte er mycket hemma över dagen. Kattungarna kan hämtas in Helsingborg eller vi kan köra kattungen till dig om du bor i Skåne. Vi bor i Liseleje, Danmark. Kan flytta hemifrån 2013-01-10.
6 500 kr
Blocket.se

Kattungar/vuxen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
kattungarbehöver ett nytt hem,det är två kullar a,en är lev klara 17 jan,2013 och den andra 4 feb,2013.de är bland raser dock är 3 som d ser ut nu långhåriga.kön får ses på plats.jag söker endast seriösa köpare,för jag är mån om alla mina katter. jag har även en vuxen katt som behöver omplaseras för hon går inte ihop med mina andra katter. hon är lekfull och gosig,dock blyg till en början.jag vill ha 1000 pr katt och 500 vid bokning.så att ni inte ändrar er.ps.katterna är blanning mellan burma och norskskogskatt,så chansen att de blir pratglada är stora...
1 000 kr
Blocket.se

Burma Kattunge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vill du ha en underbar Kärleksfull o social Kompis, som alltid vill sitta i ditt knä o. sova i din säng och vara tillsammans med dig. Kanske leka kurragömma el. apport med, som är intresserad av vad du gör och tom. hjälper till med att städa skåpen, då ska du skaffa en Burma. Perfekt till barnfamilj el. en pensionär som vill uppleva villkorslös kattkärlek. 1 Blå hona f. 28/10 efter meriterade föräldrar. Underbart gosig tjej! Överlåtes vid 12 V enl. Sveraks Regler. Rumsren, vaccinerad 2 ggr, chipmärkt, avmaskad, veterinärbesiktigad & Inkl. Stamtavla Kan Tingas. se mer : www.velvetyhill.com
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj