Quantcast
Till salu inom: ”

burma kattunge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om ni letar efter sociala kattungar så har ni dem här! Mamma Burma, pappa Norsk Skogkatt. Vi har två honor, sköldpaddsfärgade, som är långhåriga (sköldpaddsfärgade honor kan få alla färger på sina kattungor!) 2 800 kr/styck Två stiliga korthåriga hannar, en gråtigrerad, en svart och vit. 1 800 kr7styck De är verkliga spinnmaskiner, helt underbara kompisar allihop. Ser gärna att ni köper två tillsammans eller att ni har katt/ hund tidigare som sällskap. NÖJDHETSGARANTI bpåde för er och för kattens skull.
Lila hane, född 12 juli. Välutvecklad, social och trevlig. Vacker, ljus lila färg och vacker ögonfärg! Han har en mycket bra stamtavla. Säljes med Sverak-stamtavla, 2 vacc., chippad, vet. besiktigad och avmaskad. Han kan vara intressant för avels- och utställningsintresserad, men även för den som bara vill ha en burma för sällskap. Han är hundvan och skulle passa in i familj med annan katt/hund och/eller barn. 070-2267110.
Alla är otroligt sociala burmor. Vi har 5 stk. 1 brun, en chokolad och 3 blå. En (den blå flicka)är til avel, restan säljes som sällskaps kattar. En burma vill ha sällskap och er inte så lätta att ha ensamma. En hund eller en annan katt är det bästa om du inte er mycket hemma över dagen. Kattungarna kan hämtas in Helsingborg eller vi kan köra kattungen till dig om du bor i Skåne. Vi bor i Liseleje, Danmark. Kan flytta hemifrån 2013-01-10.
kattungarbehöver ett nytt hem,det är två kullar a,en är lev klara 17 jan,2013 och den andra 4 feb,2013.de är bland raser dock är 3 som d ser ut nu långhåriga.kön får ses på plats.jag söker endast seriösa köpare,för jag är mån om alla mina katter. jag har även en vuxen katt som behöver omplaseras för hon går inte ihop med mina andra katter. hon är lekfull och gosig,dock blyg till en början.jag vill ha 1000 pr katt och 500 vid bokning.så att ni inte ändrar er.ps.katterna är blanning mellan burma och norskskogskatt,så chansen att de blir pratglada är stora...
Vill du ha en underbar Kärleksfull o social Kompis, som alltid vill sitta i ditt knä o. sova i din säng och vara tillsammans med dig. Kanske leka kurragömma el. apport med, som är intresserad av vad du gör och tom. hjälper till med att städa skåpen, då ska du skaffa en Burma. Perfekt till barnfamilj el. en pensionär som vill uppleva villkorslös kattkärlek. 1 Blå hona f. 28/10 efter meriterade föräldrar. Underbart gosig tjej! Överlåtes vid 12 V enl. Sveraks Regler. Rumsren, vaccinerad 2 ggr, chipmärkt, avmaskad, veterinärbesiktigad & Inkl. Stamtavla Kan Tingas. se mer : www.velvetyhill.com