Quantcast
Till salu inom: ”

cd-spelare mikrofon barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Marantz M-CR611

Skåne län
Bladelius Syn
F
Örebro
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en helt ny CD-spelare med skakminne och två mikrofoner. Fortrarande kvar i original förpackning då våra barn fick var sin men det räcker med en :-) - Ålder 3-8 år - 2 sjung-med-mikrofoner - LCD-display - Föräldraknapp (volymbegränsare) - Antichock/skakminne som minimerar risken för att skivan hoppar genom ett buffertminne vid skakning - Högtalare - Drivs med 4xLR14 batterier "Nu kan du och dina vänner sjunga med till era favoritlåtar. Den här häftiga CD-spelaren har 2 mikrofoner och 45 sekunders skakminnesfunktion. Den har också en föräldraknapp för volymkontroll." Nypris 449 kr. Se tex: http://www.toysrus.se/kategorier/11fb/cd-spelare%20med%20skakminne.aspx?id=610082 Hämtas i Backlura/Hässelby .
Våra små killar är tyvärr inte längre så små ;-) och därför har vi nu en massa duplo lego som bara blir liggandes. Vi hoppas att detta kan komma till glädje för någon annan liten kille eller tjej. Duplo stora flygplats har utgått ur sortimentet och går inte längre att få tag på. Massor med extra tillbehör enligt bild. Största flygplanet, landningsbana, flygledartorn, många servicefordon, verkstad o.s.v. Kan skickas om så önskas. Mejla för fler bilder. Pris 590kr eller högstbjudande. Med på köpet följer en bärbar cd-spelare med sing-along-funktion med två mikrofoner, för barn.
Hyr disco till ditt barn kallas eller student. I systemet ingår förstärkare/mixer 2*100 W med 4. ingångar för mikrofon eller instrument + en AUX-ingång för att koppla in dator, telefon eller cd-spelare.Två högtalare med stativ 2*150W. En mikrofon + alla sladdar som behövs. Discoljus och rökmaskin. Pris: 500 kr/dygn . Hyran betalas i förskott + 500 kr i deposition som betalas tillbaka när systemet lämnas tillbaka i samma skick som det lämnades ut. Leverans och montering ingår med max 2 mils radie runt Växjö.