Quantcast
Till salu inom: ”

cd-spelare mikrofon barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn cykel

Falköping
F

Tidigare annonser till salu

Karaokemaskin med 2 mikrofoner + 3 karaokeskivor + CD case för skivor. ORD.PRIS: 1995:- REA: 1299:- FRAKTFRI LEVERANS NYTT I KARTONG MED FULL GARANTI Denna lekfullt designade CD-spelare är framtagen för barn och unga och har en inbyggd karaokefunktion. De enkla kontrollerna gör att barnen själva kan sköta kontrollen och med de två dynamiska mikrofonerna kan de sjunga med i favoritlåtarna. Med hjälp av CDG-funktionen* och videoutgången kan du spela upp dina karaokeskivor och se texterna på din TV. Specifikationer: • Tvåsiffrig LED-display • Toppladdad CD-spelare • Kompatibel med CD, CD-R, CD-RW och CDG • Två mikrofoningångar med individuell volymkontroll • Master volym • AVC-kontroll • Audio ut V/H • Video ut • Scartanslutning Paketet innehåller: • Karaokesystem • 2 st. mikrofoner 3 karaokeskivor 1 soft CD-case med plats för 24 skivor * CDG betyder CD Graphics och är det mest förekommande formatet på karaokeskivor. Sångtexten synkroniseras till musiken och visar på en blå bakgrund när du skall sjunga. Produktlänk : http://www.billebro.se/myshop/myshop_start.php?APPID=2&PRID=2599
Säljer en helt ny CD-spelare med skakminne och två mikrofoner. Fortrarande kvar i original förpackning då våra barn fick var sin men det räcker med en :-) - Ålder 3-8 år - 2 sjung-med-mikrofoner - LCD-display - Föräldraknapp (volymbegränsare) - Antichock/skakminne som minimerar risken för att skivan hoppar genom ett buffertminne vid skakning - Högtalare - Drivs med 4xLR14 batterier "Nu kan du och dina vänner sjunga med till era favoritlåtar. Den här häftiga CD-spelaren har 2 mikrofoner och 45 sekunders skakminnesfunktion. Den har också en föräldraknapp för volymkontroll." Nypris 449 kr. Se tex: http://www.toysrus.se/kategorier/11fb/cd-spelare%20med%20skakminne.aspx?id=610082 Hämtas i Backlura/Hässelby .
Våra små killar är tyvärr inte längre så små ;-) och därför har vi nu en massa duplo lego som bara blir liggandes. Vi hoppas att detta kan komma till glädje för någon annan liten kille eller tjej. Duplo stora flygplats har utgått ur sortimentet och går inte längre att få tag på. Massor med extra tillbehör enligt bild. Största flygplanet, landningsbana, flygledartorn, många servicefordon, verkstad o.s.v. Kan skickas om så önskas. Mejla för fler bilder. Pris 590kr eller högstbjudande. Med på köpet följer en bärbar cd-spelare med sing-along-funktion med två mikrofoner, för barn.
Hyr disco till ditt barn kallas eller student. I systemet ingår förstärkare/mixer 2*100 W med 4. ingångar för mikrofon eller instrument + en AUX-ingång för att koppla in dator, telefon eller cd-spelare.Två högtalare med stativ 2*150W. En mikrofon + alla sladdar som behövs. Discoljus och rökmaskin. Pris: 500 kr/dygn . Hyran betalas i förskott + 500 kr i deposition som betalas tillbaka när systemet lämnas tillbaka i samma skick som det lämnades ut. Leverans och montering ingår med max 2 mils radie runt Växjö.