Till salu inom

"perser kattungar till salu skåne säljes"

Klippan
2 dagar

Perser/Huskatt

1 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
3 dagar

Ragdoll & perser kattungar

4 000 kr
Blocket.se
Kävlinge
5 dagar

Kattungar 50% perser 50% ra...

6 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
5 dagar

Ragdoll & perser kattungar

4 700 kr
Blocket.se
Ystad
9 dagar

Birma/ragdoll/perser kattungar

6 000 kr
Blocket.se
Eslöv
10 dagar

Kattungar Perser/Norskskogs...

5 500 kr
Blocket.se
Kristianstad
11 dagar

Ragdoll / Perser - Brittisk...

8 500 kr
Blocket.se
Tomelilla
18 dagar

FLYTTKLAR Perser/Ragdoll mi...

5 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
1 månader

Ragdoll och perser/ragdoll

5 500 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Aluminiumfälgar

950 kr
Citiboard
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Hörby

Norsk skogkatt/Perser kattunge

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har endast en liten social och trevlig dunboll kvar som söker nytt hem. mamman är norsk skogkatt, och pappan perser/skogkatt. Kattungen som är kvar är en liten flicka och hon är leveransklar v. 33 och är då (givetvis 12v gamla) avmaskad och rumsren. Hon är uppfödd på royal canin kattfoder, är van vid hund och andra katter. Bägge föräldrarna finns att se. (svarar säkrast efter 17) handpeng 800:- vid besök om man bestämmer sej (återfås ej vid ånger)
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kristianstad

Maincoon/perser/bondkatt KATTUNGAR

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tre kattungar och en 1 år gammal hankatt. Kattungarna Den svartvita är en hane och resten är honor. De blir 12 veckor den 1sta september. Den ljusa katthonan med "Nemi" i högra hörnet har inte varit i annonsen tidigare pågrund av oseriösa köpare. Den svartvita och den mörka honan är de som är kvar av kullen. Katthanen Han är en blandning av maincoon och perser, vaccinerad och avmaskad och kostar 500. Lugn och van vid både barn och hundar. Säljs pågrund av tidsbrist. Ring eller mejla om intresserade! :)
250 kr
Blocket.se
Katt  ·  Ängelholm

Leveransklara kattungar - helt bedårande

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Mycket trevliga och kärvänliga kattungar söker omgående nya hem. Alla med inslag av ragdoll, perser och huskatt. Svarta, randiga och silvergrå. Mycket tillgivna. Vana att vara både ute och inne. Rumsrena och äter bra själva. Vill komma till hem där de får vara fria både ute och inne. Ej lägenhet. Ej innekatt. Snälla människor som letar efter en kär familjemedlem för många år framåt. Vana vid hundar och barn. Pris: 250 kr /stycket. Svarar ej på mail. Ring eller kom och träffa våra söta små misar. mvh familjen Risell 0431-283 63
250 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hässleholm

Långhåriga perser/skogis kattbebisar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Jättegulliga och sociala kattbebisar födda 3/7-2011 är redo att flytta till sina nya mattar och hussar. De är rumsrena, vana vid barn och stor hund och väldigt keliga. Vid leverans kommer de att vara avmaskade. De kan flytta vid 12 veckors ålder helt enligt SVERAKS regler. Du får gärna tinga en kattunge mot handpenning som ej återbetalas om du ångrar dig. Mycket fint temprament. Välkomna att titta på de små underverken :)
900 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hörby

Perser/skogkattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
vi har endast en söt långhårig kattunge kvar. "Athena" är en nästan helvit hona. Svart svans, haka & uppe på huvudet. Mamman till kattungarna är skogkatt och pappan är skogkatt/perser blandning. hon är redo att flytta i v.40 då hon är 12 veckor gammal, (alltså leveransklar nu) Kattungarna är avmaskade och rumsrena och har varit det länge. Handpenningen är på 500 kr (återbetalas EJ vid ånger) nås säkrast kvällar efter 17.00
2 300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj