Till salu inom

"cockerpoo skåne säljes"

Helsingborg
3 dagar

Super fina Cockerpoo valpar

35 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Kavaj

40 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Kofta

40 kr
Citiboard
Bjuv
Idag

Norsk skogskattungar

3 500 kr
Citiboard
Trelleborg
Idag

Damtoppar , Väst

25 kr
Citiboard
Malmö
Idag

vox tweens stövlar

200 kr
Citiboard
Malmö
Idag

Z@ra stövlar

200 kr
Citiboard
Svalöv
Igår

Toyota Rav 4 2002 Bagage nät

150 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Nikon Kamera Coolpix P900 m...

3 500 kr
Citiboard
Trelleborg
Igår

Toppar med kjol

50 kr
Citiboard
Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kristianstad

Cockerpoo valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Nu är det bara två valpar kvar, lilla Amy och Enya. Söker hem där valparna får den tid de behöver, kärlek och mycket kel. Läs gärna vår blogg: tiffanyasum.blogg.se Valparna är leveransklara tidigast 16/9. Då är de vaccinerade, veterinärbesiktigade, chippade och avmaskade 3 ggr. Till valpen medföljer det kvalitetsfoder, halsband, leksak och en snuttefilt med mammas och syskonens doft. Tar 1000kr i handpenning som inte återfås vid ånger.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Cockerpoo/amerikansk cockerspaniel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu har vi bara bara vår lille grabb kvar. Han är född den 26/8 och är 8 veckor den 21/10. Han är uppväxt ibland människor och andra hundar och van vid det mesta i vardagen. För mer info, kom gärna på besök eller slå en signal! Vid leverans är han: Avmaskad 3 ggr Vaccinerad 1 gång Chippad Veterinärbesiktigad 3 års doldafelförsäkrad och valpkullsförsäkrad Mat från James Wellbeloved medföljer
8 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Bjuv

Cockerpoo valp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag är en snäll och rumsren liten valp på 3,5 mån. som söker ett kärvänligt hem att bo i. Jag är lugn, harmonisk och är van vid barn och andra hundar. Min mamma är Engelsk cockerspaniel och pappa är dvärgpudel. Cockerpoon är lättlärd, arbetsvillig och har framåtanda. Vid leverans är jag; Veterinärbesiktigad, Chippad, Avmaskad, Vaccinerad med båda sprutorna, så nästa vaccination är om ett år. Mat och snuttefilt samt en kär leksak tar jag med mig. Maila eller ring 073 5973505
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Svalöv

Cockerpoo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu finns bara en svart hane och en aprikosfärgad tik kvar.Vi är ett gäng valpar som vill ha egna hem nu när vi är 8 veckor. Vi är chippade,vaccinerade, och avmaskade regelbundet. Besiktningen är ua. Mamma är en engelsk cockerpoo och pappan är dvärgpudel. Vi är vana vid barn, katt och andra hundar. Det finns både hanar och tikar. Gå gärna in på cockerpoo.se och läs om denna underbara ras som lämpar sig till agility, lydnad eller bara som gosehund. Ring 0739-225001 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Cocker pudel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Uppdaterad annons! Det blev fel nummer sist ;) Vid intresse så maila ditt nummer så ringer jag upp. Sötaste lilla Sandy vill hitta ett för-alltid-hem. Hon är 10 veckor och har varit hos vetrinären och fått godkänt o vaccin o chipp. Hon har en chokladfärgad mamma som är cockerpoo och en chokladfärgad pappa som är en liten dvärgpudel. Hon är framåt och nyfiken,just nu klippt i ansiktet men frisyren bestämmer du själv sen ;) Kom o träffa henne ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj