Quantcast
Till salu inom: ”

cockerpoo skåne säljes

Zara Jumpsuit

Hörby

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Zara kjol

Hörby
Zara blus

Hörby
Zara blus

Hörby
Zara bodyblus

Hörby
Zara bodyblus

Hörby
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en snäll och rumsren liten valp på 3,5 mån. som söker ett kärvänligt hem att bo i. Jag är lugn, harmonisk och är van vid barn och andra hundar. Min mamma är Engelsk cockerspaniel och pappa är dvärgpudel. Cockerpoon är lättlärd, arbetsvillig och har framåtanda. Vid leverans är jag; Veterinärbesiktigad, Chippad, Avmaskad, Vaccinerad med båda sprutorna, så nästa vaccination är om ett år. Mat och snuttefilt samt en kär leksak tar jag med mig. Maila eller ring 073 5973505
Nu finns bara en svart hane och en aprikosfärgad tik kvar.Vi är ett gäng valpar som vill ha egna hem nu när vi är 8 veckor. Vi är chippade,vaccinerade, och avmaskade regelbundet. Besiktningen är ua. Mamma är en engelsk cockerpoo och pappan är dvärgpudel. Vi är vana vid barn, katt och andra hundar. Det finns både hanar och tikar. Gå gärna in på cockerpoo.se och läs om denna underbara ras som lämpar sig till agility, lydnad eller bara som gosehund. Ring 0739-225001 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Uppdaterad annons! Det blev fel nummer sist ;) Vid intresse så maila ditt nummer så ringer jag upp. Sötaste lilla Sandy vill hitta ett för-alltid-hem. Hon är 10 veckor och har varit hos vetrinären och fått godkänt o vaccin o chipp. Hon har en chokladfärgad mamma som är cockerpoo och en chokladfärgad pappa som är en liten dvärgpudel. Hon är framåt och nyfiken,just nu klippt i ansiktet men frisyren bestämmer du själv sen ;) Kom o träffa henne ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.