Till salu inom

"cockerpoo omplacering säljes"

Mullsjö
Idag

Omplacering hund

20 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Kattungar

2 500 kr
Blocket.se
Sollefteå
Igår

Omplacering schäfer/malinois

10 000 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

Cockerpoo mix

40 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Omplacering pga ändrade liv...

10 000 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

Cockerpoo/shih tzu

23 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
3 dagar

Super fina Cockerpoo valpar

35 000 kr
Blocket.se
Karlshamn
10 dagar

Valpar

23 500 kr
Blocket.se
Tumba
15 dagar

Kyl & värmepump service

321 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Borås

Cockerpoo valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Cockerpoo är en hund med underbar läggning, intelligens och nyfikenhet. De är hängivet lojala och har en allergivänlig päls som inte fäller och är nästintill luktfri. Jag har nu en kull med valpar som söker kärleksfulla hem. Valparna är uppfödda i hemmiljö. Jag har hanar kvar, en röd och de andra är "golden" med vita tecken. Valparna är leveransklara från 24 Mars. När de levereras är de Chippade, vet.bes., avmaskade och vaccinerade. Jag skickar med en "snuttefilt", leksak och foder till de första dagarna. Valparna är reg. i Cockerpooföreningen.
8 000 kr
Blocket.se

Vuxen hund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag och min dotter letar en trevlig hund. Vi vill gärna ha en cockerpoo eller annan liknande hund, en vuxen hund. Jag (56 år) lever på landet med två hästar och en katt. Jobbar på dagarna men inte full tid. Har haft två omplaceringar tidigare, springer spaniels. Dottern (26 år) jobbar. Är uppvuxen med mig och våra tidigare hundar. Vi lever ett aktivt liv. Vi bor i varsitt boende. Saknar väldigt att ha hund. Att vi vill ha en vuxen hund är att vi vill kunna fortsätta våra aktiva liv och känner inte för att ha en valp helt enkelt. Viktigt för oss är att hunden är trevlig, barnkär och social. Min andra dotter har två barn, tredje på väg så det är viktigt att det fungerar med barn (naturligtvis under uppsikt av oss) Ni kanske har någon ni vill omplacera till bra hem, eller om ni vet någon annan som vi kan erbjuda ett bra boende för någon hund. Hör gärna av er så berättar vi mer. Tack.
0 kr
Blocket.se

Äldre cockerpoo behöver nytt hem.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu gör vi en nytt försök att hitta ett hem åt Thea. Hon är en äldre tik, 6år, pigg och glad. Rumsren, går fint i koppel, steriliserad och chippad. Äter bra och inga kända sjukdomar. Väldig frisk för sin ålder. Thea behöver ett hem med husse och/eller matte för sig själv. Hon går gärna en promenad om dagen i lugnt takt och två/tre extra korta raster. Hon sover hela natten och äter bra. Hon är en kärleks paket, vill vara nära och blir kliad i magen. Hon bryr sig inte om katter om inte är det för att kura ihop sig med den. Kan stanna själv ett par timmar men det är inget som hon föredrar. Har du kärlek och tid för henne? Maila om vem du är, hur du bor och det som är viktig för en omplacering. Inga småbarn familj eller helt tids arbetande!
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Klippan

Letar liten hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hejsan! jag letar efter en omplacerings hund i litet format =) jag har en cockerpoo och en powderpuff. gärna nakenhund. problem hund.. inga problem hör av er!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Trelleborg

Omplacering av hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker en dvärgpudel/cockerpoo eller cavalier charles spaniel, tik ej äldre än 2 år som behöver komma till ett nytt hem. Jag har hund tidigare men söker en ny tik som sällskap. Jag bor i Trelleborg. Vid intresse maila mig
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj