Quantcast
Till salu inom: ”

cykel för funktionshindrade säljes

Uthyres

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en funktionshindrad kille på 51 år och bor i Grästorp. Mitt behov är stöd med allt i min dagliga livsföring. Intressen har jag många, tycker mycket om att rida och bada. Tar gärna en tur i naturen med min cykel. Du som söker är en mycket ansvarstagande person som är lyhörd, kreativ och kan arbeta självständigt Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård/omsorg eller av att ge assistans. Du ska ha körkort och gärna tillgång bil. Deltid ca 28 tim/veckan. Arbetstiden är förlagd till främst natt men andra tider kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 0791814 i din ansökan.
Jag är en funktionshindrad kille på 51 år och bor i Grästorp. Mitt behov är stöd med allt i min dagliga livsföring. Intressen har jag många, tycker mycket om att rida och bada. Tar gärna en tur i naturen med min cykel. Du som söker är en mycket ansvarstagande person som är lyhörd, kreativ och kan arbeta självständigt Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård/omsorg eller av att ge assistans. Du ska ha körkort och gärna tillgång bil. Jag kommer att behöva dig när mina ordinarie assistenter är på semester under vecka 27-36. Heltid förlagt till dag/kväll/helg och natt (sovande jour). Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 0791816 i din ansökan.
Hej! Säljer nu min cykel på grund av nyköp. Jag köpte den förra året av en cykelhandlare i befintligt skick så inte mycket har hänt med den sedan jag köpte den. Finns lite rost här och var men inget som är funktionshindrande. Det är även 2 hål i sadeln. Jag själv är 185 cm och den funkar bra för min längd. Rullar bra och skön att cykla på. Cykelinfo: Smala Däck Shimano Växlar V-bromsar Ram storlek : 21"
Cykel i ny skick. Stol/säte fram för brukaren, mkt bekväm, säker att använda då den så klart har 3 hjul, 7vxl, går att koppla bort bakre delen väldigt enkelt och då fungerar den som en rullstol, nya däck + ny kedja, dynorna i stolen är använda 2ggr. Är från början köpt till min syster som är rullstolsbunden, men det var inget för henne :-) (Ny pris drygt 20000kr) Svarar helst på mejl!
HEAN-DUO parcykel 5 vxl. Styrs och växlas av personen till vänster. Båda hjälps åt att trampa, men höger sidas trampor kan friläggas. Batteridrivna lysen fram och bak ingår. Perfekt att anpassas för funktionshindrad. Endast via telefon.