Till salu inom

"cykel för funktionshindrade säljes"

Butik Leksand
Idag

Lapierre Pulsium 500 Disc REA

21 900 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

SCool fatbike 24"

3 900 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Zero 9

5 500 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

24 tums barncykel

2 500 kr
Blocket.se
Filipstad
Idag

Cykel, Serious Cedar, allro...

2 700 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Idag

Roadmaster MT

600 kr
Blocket.se
Butik Borlänge
Idag

Weinsberg Carabus 601 MQH 4...

569 900 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Steffi husbil, 2 ST bilar,...

75 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Barncykel 20 Yosemite

500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Cadillac Escalade ESV 6.2 S...

109 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sjukvård och hälsa  ·  Grästorp

Grästorpskille söker personlig assistent

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag är en funktionshindrad kille på 51 år och bor i Grästorp. Mitt behov är stöd med allt i min dagliga livsföring. Intressen har jag många, tycker mycket om att rida och bada. Tar gärna en tur i naturen med min cykel. Du som söker är en mycket ansvarstagande person som är lyhörd, kreativ och kan arbeta självständigt Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård/omsorg eller av att ge assistans. Du ska ha körkort och gärna tillgång bil. Deltid ca 28 tim/veckan. Arbetstiden är förlagd till främst natt men andra tider kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 0791814 i din ansökan.
0 kr
Metrojobb.se
Sjukvård och hälsa  ·  Grästorp

Grästorpskille söker sommarassistent

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag är en funktionshindrad kille på 51 år och bor i Grästorp. Mitt behov är stöd med allt i min dagliga livsföring. Intressen har jag många, tycker mycket om att rida och bada. Tar gärna en tur i naturen med min cykel. Du som söker är en mycket ansvarstagande person som är lyhörd, kreativ och kan arbeta självständigt Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård/omsorg eller av att ge assistans. Du ska ha körkort och gärna tillgång bil. Jag kommer att behöva dig när mina ordinarie assistenter är på semester under vecka 27-36. Heltid förlagt till dag/kväll/helg och natt (sovande jour). Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 0791816 i din ansökan.
0 kr
Metrojobb.se
Övrigt  ·  Stockholm

Tandemcykel Barn-Vuxen Cykeln,

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tandemcykel Barn Vuxen Cykeln, som är lätt-trampad Mycket välvårdad alltid varur garage (Meyland Spacemaker DANSK)Cykel 5-växlad tandemcykel säljes. Den är i gott skick. 2 har Hjulriktat Den som sitter bak styr och kan koppla ur pedalerna fram. Fram kan vara med o styra o sitsen kan juseras från barn till ungdom/mindre vuxen. Säljer Tandem då vår son vuxit ur den. Den är i bra bruksskick och har 5 växlar, fotbroms och hand broms det är den vuxne (som sitter bak) som styr, växlar och bromsar. Funkar bra för funktionshindrade pakethållare
4 500 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Borås

Gunsmoke Extreme Shimano

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej! Säljer nu min cykel på grund av nyköp. Jag köpte den förra året av en cykelhandlare i befintligt skick så inte mycket har hänt med den sedan jag köpte den. Finns lite rost här och var men inget som är funktionshindrande. Det är även 2 hål i sadeln. Jag själv är 185 cm och den funkar bra för min längd. Rullar bra och skön att cykla på. Cykelinfo: Smala Däck Shimano Växlar V-bromsar Ram storlek : 21"
1 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Nordanstig

Parcykel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
HEAN-DUO parcykel 5 vxl. Styrs och växlas av personen till vänster. Båda hjälps åt att trampa, men höger sidas trampor kan friläggas. Batteridrivna lysen fram och bak ingår. Perfekt att anpassas för funktionshindrad. Endast via telefon.
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj