Quantcast
Till salu inom: ”

cykel låg ram säljes

Tidigare annonser till salu

Specialized Globe Centrum Sport från 2008 säljes. Ramen är helt i aluminium så cykeln väger bara ca 9 kg. Har bytt styret till en bredare monkeybar för bättre manövrering, och pedalerna till bättre kvalitet än specializeds plastklumpar. Singlespeed, vilket innebär mindre underhåll och krångel. Skön utväxling så att man pallar Göteborgs alla backar. Den funkar fint för mig som är 175 cm lång, men kortare bör man nog inte vara. Nypriset låg på 6000, du får den för 2000.
ENDAST AVHÄMTNING Välskött blå Raleigh M45 med Shimano STX-växlar (21 växlar) och Shimano V-brakes Ramstorlek XL så den är lämplig för längre personer (ca 180cm+). Ramen är tillverkad i Chromoly (krom + molybden) för stabilitet och låg vikt. Lampor fram + bak samt enklare cykeldator medföljer (behöver nytt batteri) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu ska min redline flight xxl från ifjol säljas. Den har används väl under året och tyvärr så har ramen blivit ganska sliten till utseendet (syns ej på bilden då den visar cykeln ny), därav de låga priset. Det sitter nya handtag på cykeln, ett nytt oanvänt redline vevparti och nya däck. I övrigt sitter det som på alla redline flights carbon gaffel och kassett hjul standard. Det sitter även DXR bromsar på den. Cykeln säljes i nuvarande skick för 4000:- och finns i Hallstavik. Eventuell frakt kan diskuteras