Quantcast
Till salu inom: ”

cykel pinewood säljes

Cykel

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kungs cykel

Malmö
Cyklar

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en mountainbike i nyskick. Cykel är i tjejmodell som är väldigt sparsamt använd, nästintill oanvänd. Har stått i ett inomhusföråd sen förra året och är använd i en dryga vecka pga felköp. Märket på cykeln är Pinewood. Inköpspriset var 4500 kr. Har 21 växlar och är på 19 rum. Passar även som liten dammodell. Maila gärna för fler bilder eller info! Pris: 1500 kr Prutat och klart! Finns att hämtas i Tyresö.
Fungerade fint sist den användes men har stått ett par år i förrådet så den behöver förmodligen tvättas, oljas upp + justering av växlar osv. Jag har pumpat däcken så det ska bara vara att cykla iväg direkt. Pinewood X60 19¨ / 49cm ram 26¨ däck Shimano 21 växlar + vevparti Biltema däck, slang och sadel V-bromsar Bakhjul m. snabbkoppling Ingen rost eller andra defekter. Ingen extrautrustning. Hämtas i Kramfors. Prutat och klart!
Säljer 2 cyklar i fint skick. Den första är en robust, blå Monark herrcykel med 5-vxl Shimano Nexus. Fotbroms bak, handbroms fram. Pris: 1200kr Objekt nummer 2 är en mountainbike från Pinewood. Fram sitter en DuoTrak 7007 dämpare, Utrustad med 21 växlar, handbroms fram o bak och flaskhållare. Säljer den billigt för jag är inte klok nog att klara växelinställningarna tyvärr. Växeldelarna är i fint skick både på styret och vid naven men den växlar inte som den ska som sagt. Kanske klarar du det själv eller så kostar det ca 200kr hos verkstaden. Pris: 700kr
En fin Pinewood i bra bruksskick. Genomgången och körklar. Hjul/däck: 20 tum Växlar: oväxlad Bromsar: fotbroms bak, handbroms fram Adress: Malgomajvägen 7 Om företaget Våra cyklar kommer huvudsakligen från bostadsrättsföreningar i Stockholm som hellre ser att deras kvarglömda cyklar återanvänds istället för att skrotas. Vi vill tacka alla brf:er och kunder som gör detta viktiga miljöarbete möjligt! Öppettider: ons-fre 13-19, lör-sön och helgdag 10-15. Adressen är Malgomajv. 7 i Årsta. 4 min promenad från pendelstation Årstaberg.
MTB Cykel Pinewood 16 tum, nytt bakdäck