Till salu inom

"cykelkärra bättre begagnad säljes"

Lidköping
Idag

John Deere med Släp

350 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Cykelkärra

850 kr
Blocket.se
Vellinge
Idag

Autosolaris din frontbågele...

3 895 kr
Blocket.se
Vellinge
Idag

Autosolaris- Svarta frontbå...

3 795 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Barncykel Frog 55 - Cykloteket

3 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Husqvarna automower 315

9 000 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
12 år

Hyra Cykel Uppsala

Hyrahyra.se
Butik Uppsala
13 år

Hyra Cykelkärra

Hyrahyra.se
Karlstad
Idag

Gibson les Paul Custom Plus...

34 999 kr
Blocket.se
Boden
Idag

Abu Garcia Svartzonker Jerk...

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Västerås

Cougar dubbel barnvagn/cykelkärra i ett

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Nu måste vi inse att våra barn är för stora och sälja vår älskade barnvagn/cykelkärra. Med Cougarvagnen cyklar du dit du ska med barnen och med ett enkelt handgrepp utan att flytta barnen så gör du om den till en barnvagn som går superlätt att promenera med. Det här följer med: - små snurrhjul som passar bra på citypromenaden -Cykelset att koppla fast den på cykeln med - Joggingset, ett särskilt jogginghjul som passar bättre i skogen och på löpturen. - 2 st Kombi Åkpåse i vindtätttyg och med fleec. Galon inuti där skorna är. - Fotmatta - Regnskydd - Bruksanvisning Vi köpte den för ca 4 år sedan och använde den mycket i två år och senaste åren mer glest. Men de tär otrolig kvalite och den har mycket mer att ge. Om du ska köpa allt detta nytt idag så blir det drygt 12 000 kr. FÖr mer info kolla : http://www.wild-outdoorlife.se/ Vi bor i Västerås. FInns annonnsen kvar så finns vagnen kvar.
7 000 kr
Blocket.se

Cykelvagn / Cykelkärra, för 2 barn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Wheels cykelvagn har plats 2 barn samt packning. Lätt att fälla ihop. Snabbkoppling till cykeln medföljer. Rostfria ekrar, aluminium fälgar och nav. 20" hjul. Färg grå/blå - något solblekt. Vind och vattentät. Max lasten är 50kg då man inte får dra mer efter vanlig cykel i Sverige men kärran tål mer. Nypris 2395:- Har så mycket mer att ge. Så mycket bättre i kvalité, komfort och säkerhet än dom cykelkärror som säljs i handeln för ca 1000:-
450 kr
Blocket.se

Cykelkärra/cykelvagn/Burley d'lite

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Burley D'lite är en cykelkärra för 1-2 barn. Lastkapacitet 36 kilo, vilket gör att man kan använda vagnen längre än många andra. Hantag och ett extra hjul, som gör cykelvagnen till barnvagn följer med. -Vattenavvisande kapell med vattentäta blixtlås - Utåtbuktande sidoväggar för bättre utrymme och komfort - Vadderat säte - Fempunktsbälte med vaderade axelband - Avtagbar och tvättbar sittyta och axelbandsvaddering - Parkeringsbroms - Hopfällbar - 20-tums avtagbara hjul - Förvaringsfickor i åkutrymmet - Bagageutrymme Vagnen är lite solblekt. Annars i fint skick.
1 500 kr
Blocket.se

Cykelkärra i bra skick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Cykelkärra med aluminiumram och dämpning för bättre komfort. Passar för två barn. Kärran är enkel att vika ihop och har extra packutrymme baktill. Endast använd ett fåtal gånger så den är i väldigt bra skick. Färg: Röd o svart men annars överensstämmande helt med bilden Maximal lastvikt på kärran är 29 kilo
900 kr
Blocket.se

Cykelkärra

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Cykelkärran har byggts om av hjälpmedelscentralen för bättre benutrymme. En söm på tyget har dock släppt och behöver lagas. I övrigt i gott skick.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj