Quantcast
Till salu inom: ”

cykelkärra bättre begagnad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Studiolampor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu måste vi inse att våra barn är för stora och sälja vår älskade barnvagn/cykelkärra. Med Cougarvagnen cyklar du dit du ska med barnen och med ett enkelt handgrepp utan att flytta barnen så gör du om den till en barnvagn som går superlätt att promenera med. Det här följer med: - små snurrhjul som passar bra på citypromenaden -Cykelset att koppla fast den på cykeln med - Joggingset, ett särskilt jogginghjul som passar bättre i skogen och på löpturen. - 2 st Kombi Åkpåse i vindtätttyg och med fleec. Galon inuti där skorna är. - Fotmatta - Regnskydd - Bruksanvisning Vi köpte den för ca 4 år sedan och använde den mycket i två år och senaste åren mer glest. Men de tär otrolig kvalite och den har mycket mer att ge. Om du ska köpa allt detta nytt idag så blir det drygt 12 000 kr. FÖr mer info kolla : http://www.wild-outdoorlife.se/ Vi bor i Västerås. FInns annonnsen kvar så finns vagnen kvar.
Wheels cykelvagn har plats 2 barn samt packning. Lätt att fälla ihop. Snabbkoppling till cykeln medföljer. Rostfria ekrar, aluminium fälgar och nav. 20" hjul. Färg grå/blå - något solblekt. Vind och vattentät. Max lasten är 50kg då man inte får dra mer efter vanlig cykel i Sverige men kärran tål mer. Nypris 2395:- Har så mycket mer att ge. Så mycket bättre i kvalité, komfort och säkerhet än dom cykelkärror som säljs i handeln för ca 1000:-
Burley D'lite är en cykelkärra för 1-2 barn. Lastkapacitet 36 kilo, vilket gör att man kan använda vagnen längre än många andra. Hantag och ett extra hjul, som gör cykelvagnen till barnvagn följer med. -Vattenavvisande kapell med vattentäta blixtlås - Utåtbuktande sidoväggar för bättre utrymme och komfort - Vadderat säte - Fempunktsbälte med vaderade axelband - Avtagbar och tvättbar sittyta och axelbandsvaddering - Parkeringsbroms - Hopfällbar - 20-tums avtagbara hjul - Förvaringsfickor i åkutrymmet - Bagageutrymme Vagnen är lite solblekt. Annars i fint skick.
Cykelkärra med aluminiumram och dämpning för bättre komfort. Passar för två barn. Kärran är enkel att vika ihop och har extra packutrymme baktill. Endast använd ett fåtal gånger så den är i väldigt bra skick. Färg: Röd o svart men annars överensstämmande helt med bilden Maximal lastvikt på kärran är 29 kilo
Cykelkärran har byggts om av hjälpmedelscentralen för bättre benutrymme. En söm på tyget har dock släppt och behöver lagas. I övrigt i gott skick.