Quantcast
Till salu inom: ”

döv kattunge till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sista veckan i augusti runt den 18 kan mina kattungar äntligen flytta hemmifrån. De är helvita och väldigt trevliga. Den ena är dock döv,har isblå ögon. Den andra har lite mörkare ögon och har full hörsel.Och de är 50% bondkatt och 50% norsk skogskatt. Handpenning kan läggas. Jag är väldigt noga med vart de hamnar då den döva absolut inte får vara utekatt. För mer frågor mejla eller ring gärna. Mvh Jenney
Tre små kattungar söker nu nytt hem då de blivit tolv veckor och leveransklara. Goa, friska, rara, nyfikna och allt vad som hör till med katt. Rumsrena och lekfulla. Norskskogskattsblandningar, moder är helvit norskskogskatt och fadern är en stor svart fläckig katt av okänd ras. Leverans kan anordnas för en extra slant. - Svart hona med vita tecken på huvud, nos, haka, hals och mage. 250:- - Mörk, mångfärgad hona med svarta, orangefärgade och vita partier. 250:- - Helvit hona, frisk varken döv eller blind. 500:- Vid intresse mail eller telefonkontakt. Vänligen Anne.
OBS: Ni som vill pruta osv behöver inte äns höra av er. Detta är ingen bil man prutar på utan ett levande väsen. MAIL/DOLDA NR BESVARAS INTE! Vi har en underbar kritvit långhårig hane kvar som kallas "Jacksson" av en kull på 8 underbara kattungar. Helt rumsren och avmaskad regelbundet. Han är INTE döv eller blind. Kan hämtas omgående. Van med både annan katt,hund,barn,kanin. Mamman som är en kritvit huskatt/ragdoll var iväg under sitt löp hos en stilig vit turkisk angora hanne och tillsammans fick dom 8 underbara små liv.
Två små kattungar är nu kvar. Fyllt 12 veckor och får lämna sin mamma nu. Otroligt tillgivna och gosiga kattungar som älskar barn och hundar. Spinner bara man pratar med dom och älskar uppmärksamhet. Honan är semilånghårig med stora gröna ögon. Hon är inte döv eller blind. Hanen är även han lite luddig i pälsen, och har fått mer drag ifrån Bengalen. Dom är avmaskade. Rumsrena. Är du intresserad, ring gärna.
Tre vita kattungar födda den 26/7. Två av dem har en svart fläck på huvudet som troligtvis växer bort. Den andra kattungen är helt vit. Ingen av dem är döv. De är snälla, trevliga och kommer gärna och blir klappade. Givetvis är de rumsrena. Redo att flytta den 18/10 då de är 12 veckor Vid seriöst intresse kan fler bilder skickas.