Till salu inom

"döv kattunge till salu säljes"

Rättvik
Idag

Kattungar Pojkar Leveransklara

5 500 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

12 veckor gammal norsk katt...

6 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Kattungar

2 500 kr
Blocket.se
Sala
Idag

Lev klar Ragdoll kattunge

14 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Norrköping

Vita kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Sista veckan i augusti runt den 18 kan mina kattungar äntligen flytta hemmifrån. De är helvita och väldigt trevliga. Den ena är dock döv,har isblå ögon. Den andra har lite mörkare ögon och har full hörsel.Och de är 50% bondkatt och 50% norsk skogskatt. Handpenning kan läggas. Jag är väldigt noga med vart de hamnar då den döva absolut inte får vara utekatt. För mer frågor mejla eller ring gärna. Mvh Jenney
320 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kungsör

Kissar med personlighet.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Tre små kattungar söker nu nytt hem då de blivit tolv veckor och leveransklara. Goa, friska, rara, nyfikna och allt vad som hör till med katt. Rumsrena och lekfulla. Norskskogskattsblandningar, moder är helvit norskskogskatt och fadern är en stor svart fläckig katt av okänd ras. Leverans kan anordnas för en extra slant. - Svart hona med vita tecken på huvud, nos, haka, hals och mage. 250:- - Mörk, mångfärgad hona med svarta, orangefärgade och vita partier. 250:- - Helvit hona, frisk varken döv eller blind. 500:- Vid intresse mail eller telefonkontakt. Vänligen Anne.
250 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hässleholm

Turkisk angora/Ragdoll kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
OBS: Ni som vill pruta osv behöver inte äns höra av er. Detta är ingen bil man prutar på utan ett levande väsen. MAIL/DOLDA NR BESVARAS INTE! Vi har en underbar kritvit långhårig hane kvar som kallas "Jacksson" av en kull på 8 underbara kattungar. Helt rumsren och avmaskad regelbundet. Han är INTE döv eller blind. Kan hämtas omgående. Van med både annan katt,hund,barn,kanin. Mamman som är en kritvit huskatt/ragdoll var iväg under sitt löp hos en stilig vit turkisk angora hanne och tillsammans fick dom 8 underbara små liv.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östermalm

Bengal / Maine Coon kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Två små kattungar är nu kvar. Fyllt 12 veckor och får lämna sin mamma nu. Otroligt tillgivna och gosiga kattungar som älskar barn och hundar. Spinner bara man pratar med dom och älskar uppmärksamhet. Honan är semilånghårig med stora gröna ögon. Hon är inte döv eller blind. Hanen är även han lite luddig i pälsen, och har fått mer drag ifrån Bengalen. Dom är avmaskade. Rumsrena. Är du intresserad, ring gärna.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Ängelholm

Tre vita kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Tre vita kattungar födda den 26/7. Två av dem har en svart fläck på huvudet som troligtvis växer bort. Den andra kattungen är helt vit. Ingen av dem är döv. De är snälla, trevliga och kommer gärna och blir klappade. Givetvis är de rumsrena. Redo att flytta den 18/10 då de är 12 veckor Vid seriöst intresse kan fler bilder skickas.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj