Quantcast
Till salu inom: ”

dvärg chihuahua säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hund

Varberg

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag är en liten hund som heter Guapo (spanskt för stilig) och är tre och ett halvt kilo. Jag är en chihuahua/dvärg pinscher och är 7 år gammal. Jag är väldig lekfull, kärleksfull, älskar att bli pussad och kramad och älskar att springa runt trots min ålder. Jag vaktar dygnet runt, och det enda jag vill ha i gengäld är en kärleksfull och snäll matte. Jag har inte blivit kastrerad än, så jag är rätt livlig. Min matte kan inte ta hand om mig mer eftersom hon inte har tid. Men jag letar efter ett bra hem!
Min lilla valp! 14 veckor dvärg pudel/chihuahua GOSSE. Han har så sammetlen mjuk päls. Han är van att åka med i bilen när jag kör bort. Han är van att sova i sängen och det hoppas jag att han får hos er också. Jag är gammal, pensionär, så han är uppfödd i ett lugnt tryggt hem, så han är en trygg glad mysig liten kille. Avmaskad, veterinärbesiktigad, vaccinerad och chippad. Han är klippt på nosen och tassarna. Tel om jag inte varar på det vanliga numret: 0735-781873 Pris 6900kr
Nu är det bara två stycken charmtroll kvar, Det är två hanar som är redo att flytta till ett nytt hem, då dom är 8 veckor unga nu, vid leverans är dom veterinärbesiktade,chippade, avmaskade och vaccinerade. Det är en blandning mellan papillon/chihuahua/dvärg pincher.. Pappan är dvärg pincher och mamman är en blandning mellan papillon/chihuahua. Dom är vana bland andra djur, t.ex katter och andra hundar samt små barn. Kan tingas mot en handpenning på 1500:- (återfås ej vid ånger) Pris 5500:- Ring,maila! 070-9508290
2 valpar kvar till försäljning, varav en som är tingad( hanar ) som söker nytt kärleks fullt hem, födda 16/1 och är leveransklar nu, mamman till valparna är en långhårig dvärg tax, pappan är av raserna shih-tzu och Chihuahua, valparna är även vana vid barn, då vi har barn i hemmet, vid leverans kommer valparna vara dolda fel försäkrade, veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade, avmaskade flertal gånger, detta medföljer vid leverans: registrerings papper, besiktnings papper, vaccinations kort, tugg ben, foder för första dagarna, Mvh Hanna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En söt tik kvar. Valpen är 50%Chihuahua / 25%Dvärg Schnauzer / 25%Yorksherrie Terrier. Den blir ca; 3 kg o 25 cm hög, som vuxen. Lev. tidigst 1 juli. Då besikt, vacc, chipp o avmaskade med doldafel försäkring. Valp sele o koppel medföljer. Välkomna att ringa. Då jag/vi bestämmer vidare. Kan lev. till Oskh. o Nynäs, vid behov. Blir liten som en dockhund MEN är ingen leksak. Söt hund till RÄTT familj.