Quantcast
Till salu inom: ”

engelsk mastiff säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu våran underbara mastiff kille på 10 månader. Han är världens snällaste och mysigaste hund. Innomhus är han super lugn, ligger oftast på sin plats och sover. Går otroligt lugnt och bra i koppel, när man släpper honom lös och det är dags för lek kommer valpen i honom fram. Han har stamtavla och är reg. i SKK. Vi söker ett tryggt och livslångt hem åt honom, och ser gärna att det finns tidigare hundvana av liknande ras. Maila mig lite info om vad du/ni har att erbjuda så hör jag av mig. MVH Angelica Pris 10.000kr
Pro-kollektionens overall tillverkad av Houndtex har reglerbara byxbensöppningar som underlättar påklädningen, synlig reflexprint samt förbättrad reglagemöjlighet i midjan. Finns från storlek 201-801 Från Chihuahua till Engelsk mastiff. Finns en jätte bra måttabell inne vår webbshop. Klistra in denna länk och kom till vår webbshop. http://zootropic.se/product_info.php?cPath=714_741&products_id=6344 Låg fraktkostnad tillkommer. vi skickar med dhl även till tyskland danmark,m.m. Är det något ni undrar över så maila oss eller ring .
Kvinna Valp-Sophie. Mamman födde valp helt naturligt utan snitt. Båda föräldrarna är friska och sunda, utan några led, andnings eller andra vanliga besvär hos rasen. Valp kommer att växa upp i hemma miljö och kommer ha kontakt med båda hund och barn. Valp väntas leveransklara Valp kommer att ha följande: - Stamtavla - Vaccinerade - 3 års dolda fel försäkring - Avmaskade - Chippade Är du intresserad utav Sophie från oss vill vi gärna att du skickar ett mail med vad du kan erbjuda våra hund. Detta är inte en hund för dig som inte har tid lust eller bara tycker att det är tufft.
Kvinna Valp-Sophie.Mamman födde valp helt naturligt utan snitt.Båda föräldrarna är friska och sunda, utan några led, andnings eller andra vanliga besvär hos rasen.Valp kommer att växa upp i hemma miljö och kommer ha kontakt med båda hund och barn.Valp väntas leveransklara Valp kommer att ha följande:- Stamtavla- Vaccinerade- 3 års dolda fel försäkring- Avmaskade- ChippadeÄr du intresserad utav Sophie från oss vill vi gärna att du skickar ett mail med vad du kan erbjuda våra hund.Detta är inte en hund för dig som inte har tid lust eller bara tycker att det är tufft.
Vi har en engelsk mastiff tik som behöver ett nytt hem. Hon blir 2 år i juni, kommer från fina föräldrar och en bra kennel. Hon är väldigt fin på alla sätt, älskar barn och vill vara med överallt. Men tyvärr finns inte tiden hos oss längre. Vi tänker inte ta första bästa som hör av sig,allt ska kännas rätt för alla parter och gör det inte det så får hon stanna. bilder kan skickas om så önskas. Skriv ett par rader om dig själv så hör jag av mig.