Quantcast
Till salu inom: ”

fagersta lägenheter västanfors säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en fin och mysig nyrenoverad lägenhet med bra läge på Västanfors i Fagersta!! Balkong i solläge med trall. Våning 2. Nya golv samt nytapetserat/målat i samtliga rum både väggar och tak. Badrum med våtrumstapet och badkar samt tvättmaskin som fås med. Fräscht kök! Finns fiber från Telia. Hyran ligger på knappt 3000kr i mån med el och parkering. Pris: 49.000 Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta mig via mail för visning! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tjena! Dax att kolla intresse på min lägenhet. Det är en väldigt trivsam 2a på ca 52 kvadrat. nya köksstommar med bättre begagnade luckor. Nytt golv i kök och hall. Ljusa väggar. Ring eller maila för mer info! 50 000 eller högstbjudande!
Ljus lägenhet på 5 vån, hiss till dörr. Solig balkong,vardagsrum och ett sovrum med utsikt över Västanfors (ingen insyn). 2 toaletter. Vind- och källarförråd. Tvättstuga finns i källaren. Säljes till högstbjudande. Ring för mer information. 070 3502997
3:a på 70 kvm. Fin hörnlägenhet på 3:e vån. Ny fin balkong med etermiddagssol! El ingår i hyran. Laminatgolv i sovrummen,parkettgolv i vardagsrum och plastmatta i kök. Bra skick i övrigt! Ring för info! Pris 70 000:- el. bud!
3 rum och kök. Kök nyrutad 2010, Nya vitvaror, spis , fläkt, dikmaskin och inbyggd ugn och micro. Ny rustad hall och två sovrum. Sjöutsikt med balkong på tredje våningen