Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet fagersta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes en tvåa med kök centralt i Fagersta på 3:e våningen. Stabil förening med god ekonomi. Lägenheten är ljus och fin och renoverad den senaste tiden. Finns lite kvar att göra, som att byta matta i sovrummet, och tapetsering av vardagsrummet förövrigt är lägenheten i bra skick med fräscht badrum med möjlighet att koppla in en tvättmaskin och med handdukstork. Diskmaskin ingår i köpet och lägenheten säljes omgående. För visning av lägenheten, vilket kan ske efter köparens önskemål, ring 073-829 55 91. Prisidé 15000 Kr. Givetvis kan priset diskuteras inom rimliga gränser.
Säljer min trea som ligger på 3:de våningen. Den har öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket detta är den enda lägenheten i huset som har. Hallen tapetserades och målades oktober 2010 lika så målades skåpen om i badrummet då också. De andra rummen har ljusa och fina tapeter och lägenheten är väldigt mysig. Kommer komma bilder senare... pris: 10 000 kr eller högstbjudande
Trevlig lägenhet på Risbrovägen 31 A. Nyrenoverad 2008, Lägenheten är i bra skick. Klädkammare och nyare badrum med dusch. Kök med matplats för 4-6 personer - diskmaskin. Yta: 88,0 kvm Vån: 2 vån Hyra: 5 573 kr/mån I hyran ingår värme, varmvatten och kabel- Tv. P-plats eller Mv-plats finns att hyra för 75 kr/ mån respektive 150 kr/mån. Telia fiber finns installerat i alla lägneheter. Ring för mer information och visning till Susanne på tel. 021- 38 14 50. www.vs-hus.se
Vi säljer vår trivsamma tvåa på Brf Borggården Fagersta. Högst upp i ett hus med två våningar med balkong mot innergård. Köket renoverat 2010-2011. Bredband, telefoni och tv ingår i avgiften. Tillgång till parkeringsplats med motorvärmare finns. I föreningen har du tillgång till bastu, snickeri och gym. Tvättstuga finns i samma hus. Tillträde aug/sept. För mer information om bostadsföreningen kan du titta in på www.brfborggarden.se Ring Ellinor på 0223 194 49.
Stort renoverat kök ca 22 kvm. Lilla sovrummet helrenoverat. Bytt golven i båda hallarna. Det finns 2 vardagsrum pg,a denna lägenhet är ihopslagen av tre lägenheter. Ett av vardagsrummen använder vi till sovrum. 2 toaletter med dusch varav en med med möjlighet att ansluta tvättmaskin. 7 meter balkong i söderläge. Elsanerad, jordade uttag och jordfelsbrytare installerat av elfirma. Säljes för 5000kr men kan bli ännu billigare vid snabb och smidig affär. Endast tele kontakt. INGA MAIL, TACK.