Allt till salu inom "blandras 50 fransk bulldog"

Sortering:
Hundvalp
Mölndal
Idag

Hundvalp Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Royal Frenchel
Älvkarleby
1 månader

Royal Frenchel Visa liknande

21 000 kr
Blocket.se
fransk bulldog
Trelleborg
Idag

fransk bulldog Visa liknande

9 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kronobergs län

Fralla/boston blandras

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
hej här finns 50% fransk bulldog o 50 % bostonterrier blandras . hanar o 1 tik . leverans klara alltså över 8 veckor . vacinerad , chipad , 3x avmaskad , vetrinär besiktigade , reg i jordbruksverket . uppfödda i hem miljö med barn o andra hundar . bägge föräldrarna finns att träffa . dom flesta är boston tecknade alla är brindelfärgade . tiken 11000 kr hanar 10000 kr ej avbetalning , ej fodervärd , endast seriösa hem där dom får vara en del av familjen . bild samlare undabedes men kan skicka enskilda bilder vi seriöst intresse .
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlstad

Omplacering av blandrashane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Max är en 1-årig blandras som behöver mer sällskap än han har hemma hos mig. Han är en blandning av 50% fransk bulldog 25% cocker spaniel 25% dvärgpincher. Väger ca 12-13 kg och är ca 35 cm i mankhöjd. Max är en pigg, fin och väldresserad pojke som älskar sällskap. Han har gått på valpkurs och kan kommandon som sitt, ligg och stanna. Vi har tränat ledarskapsövningar med framgång och han väntar på varsågod innan han får äta sin mat och innan han får gå in eller ut. Vi tränar på att gå fint i koppel, inte hälsa på andra hundar och att inte hoppa. Det går riktigt bra men han behöver träna detta kontinuerligt. Han är trots allt bara 1 år! Gillar att springa efter en tennisboll och vara ute på promenader. Inga problem att åka bil, klippa klor eller duscha/bada. Jag har haft flera hundar i mitt liv och bor med mina tre barn (7, 12 och 17år) i hus med egen trädgård i direkt anslutning till skogen. Det fungerar för det allra mesta bra med Max och barnen men han är ibland lite osäker och har då visat en otrygg sida med morr/skall. Eftersom han ändå är en lydig hund som vet sin plats kan jag som vuxen markera för honom att det inte är OK och att han ska sluta. Beteendet innebär dock att jag inte kan ha kvar Max utan vill att han ska få ett nytt hem utan barn för det bedömer jag skulle passa honom. Fullt vaccinerad, chippad och kastrerad. Koppel, korg etc skickas med. Hör av dig via mail om vad du kan erbjuda Max så tar jag kontakt.
3 000 kr
Blocket.se

Blandras valp fransk bulldog o mops

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej finns En valp kvar. 50% fransk bulldog 50% mops. född 1/11-2014 leveransklar 30/11-2014 bes, chippad o vaccinerad 2000 handpenning som återfås vid köp. mamman o pappan finns att se. malte är väldigt social och van vid barn o andra djur mvh anne-mary
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj