Quantcast
Till salu inom: ”

gibson explorer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min gura för att jag inte spelar på den längre! Det är en new century som gjordes i limiterad upplaga och den är grym att spela på. Spegeln som skall sitta där egentligen fick en spricka i sig så jag bytte bort den mot en metallplatta men man kan ju sätta dit vad man själv vill! Bytte bort original mickarna mot aktiva EMG-81 och EMG-85 så ljudet är suveränt! Fås med original case, hur den låter kan du höra här! http://open.spotify.com/artist/56wuo5h0IEpApoXpUlIg5T Priset är 11000, kan diskuteras vid smidig affär!
Säljer min Gibson Explorer 76 Ebony. Den köptes "ny" på Musikbörsen i Göteborg för lite mer än ett år sedan, och den är i ett väldigt bra skick. Säljer den pga att jag ska köpa en ny Gibson gitarr av annan modell. Fler bilder kan skickas om så önskas. Jag har vårdat gitarren väldigt bra och just nu är den nysträngad. Plektrumskyddet lackat svart. Gig-case medföljer! Kvitto finns och gitarren kan skickas men då betalar köparen frakten. Passa på och gör ett riktigt bra köp!
Säljer min Gibson Explorer 76 Ebony. Den köptes "ny" på Musikbörsen i Göteborg för lite mer än ett år sedan, och den är i ett väldigt bra skick. Säljer den pga att jag ska köpa en ny Gibson gitarr av annan modell. Fler bilder kan skickas om så önskas. Jag har vårdat gitarren väldigt bra och just nu är den nysträngad. Plektrumskyddet är lackat svart. Gig-case medföljer! Kvitto finns. Passa på och gör ett riktigt bra köp!
6-inline Grover Mini Kommer från en Gibson Explorer. Helt nya då de byttes ut direkt efter inköp av gitarren. Givetvis medföljer alla skruvar och bussningar. Helt i krom. (Bild 1) Pris: 400:- http://gmf.jetshop.se/6inline-grover-mini-p-2189-c-1190.aspx 3+3 Kluson TonePros Kommer från en Gibson Flying V. Även dessa i nyskick med alla skruvar och bussningar. (Bild 2) Pris: 300:- http://gmf.jetshop.se/33-kluson-tonepros-p-4198-c-1191.aspx Stämskruvarna kan skickas mot en portokostnad på runt 30:-. Finns vid Medborgarplatsen. Nås enklast via SMS eller mail.
Köpes Gibson Explorer CMT (1981 to 1984) have a bound curly maple top body , 2 dirty finger humbucking pickups with exposed coils,3 knobs in a straight line. 3 way selector switch , ebony fingerboard , gold plated hardware,and were available in sunburst,cherry sunburst , and natural finishes. Även gibson explorer heritage/korina 82-83 av intresse