Quantcast
Till salu inom: ”

gretsch gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

fender custom shop telecaster, masterbuilt av senior masterbuilder yuri shiskov. 250 stycken byggdes år 2007. en exakt replica av andy summers/the police superslitna och customiserade tele. attention to detail är otrolig med många special tillverkade delar. nypris var 150.000.- från fender och alla är sålda. kolla mike eldred's demo på youtube, den gjorde att jag köpte min. komplett med case, cert och candy!!! men nu har jag hittat en gretsch brian setzer tribute som jag bara "måste ha", så passa på att köp en av mina gitarrer till fyndpris! 45000.- är nog lägsta priset i världen just nu :-)
Mycket fin gitarr i bra skick! Ovanlig då denna färg ej längre tillverkas. Nypris på Thomann för motsvarande i vit: ca 25000:- Hänger en i Malmö Musikaffär för 34000:- Här kan du läsa mer om den: http://www.gretschguitars.com/products/index.php?partno=2401406805 Nära nyskick, Inte mycket att anmärka på förutom en pytteding på sargen vid bakre axelbandsknoppen. Låter jättebra både akustiskt och förstärkt. Resonant! Stabil gitarr! Tillverkad 2006. Original Hardcase med allt candy. Fler bilder finns. Tänkbara byten kan vara Gretsch med Dynasonic-mickar eller Gibsonburk med P-90!
Säljer nu min gretsch gitarr ! Har haft den nästan precis ett år , men då jag har en annan gretsch så håller jag mig till den . Inga repor och väldigt fin , har alltid förvarats i case , Inge vägghäng ! En case följer med av värde 1200kr och ett pack strängar och ett levys axelband värde 700 kr Nypris 7000 på musikcenter i Borlänge . Hade tänkt mig 5500 kr för hela kittet . Billigare vid snabb affär
Jag säljer en Gretsch 6121-1955 Chet Atkins från 2006. Inköpt ny-skick i Nashville, TN 2008. Skicket är väldigt bra, förrutom en del bältespänne-repor på baksidan. Det är väldigt svårt att visa på bilderna. http://imageshack.us/user/lenmillar Jag har kvitto, extra bigsby-svaj och alla papper kvar. Jag accepterar inte byten! Skicka e-mail till mig om frågor, om du föredrar telefon-kontakt så kan du få numret av mig genom e-mail.
Två underbara gitarrer till salu, båda är helt nya! Jag har tyvärr ingen tid att spela, och det är synd att de två skönheter ska bara ligga här. En Gretsch 5420 med den sällsynta grön, och en fender stratocaster lone star hss som är en verkligen hög kvalite gitarr (made in mex). Båda är i "mint condition", inga repor, allltså, helt nya. Priser: Gretsch:5000Kr. Fender:4000Kr. Jag är ofta i malmö så det går bra att se gitarrerna där. Ring för mer info.