Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu uppland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två av mina löpankor. En hane och en hona. Båda är runt året och är väldigt rastypiska och raka. Hanen är svart och honan har vita fläckar på halsen. Dem har gått i större grupp med både andra ankor och höns. I dagsläget går de lösa på gården och går aldrig ur sikte. Mot skymningen kommer dem tillbaka. Dessa ankor är en väldigt rolig ras. De springer på led med hals och huvud uppsträcka och det är svårt att se på dem utan få ett gott skratt. De lägger ca 300/år. Pendlar flera gånger i veckan mellan kungsör och upplands väsby så det finns goda möjligheter att mötas upp utifall avståndet är ett problem
Har 2 vackra blandrashöns som måste säljas snarast. Vi har själva fött upp dem från ägg, COOP ÄNGLAMARKS ägg, köpta i butik ! De är ca 6 månader gamla nu och värper för fullt. Det är ofta dubbla gulor i äggen ! De är inte direkt tama ,men väldigt nyfikna och sociala. Tyvärr går de hårt åt våra ankor. Fungerar dock väl med våra dvärghöns som de vuxit upp med, utan problem. Säljes endast tillsammans, priset är inte prutbart ! Det är fullt friska, unga , värpande höns under högsäsong. Hämtas hemma hos oss, mellan Upplands Väsby och Vallentuna, efter överenskommelse. Har även 2 vakteltuppar som skänkes till djurvän.
Hej Tre getter, höns och kycklingar behöver skötas, blommor och växthus vattnas och gräset klippas när vi är borta. Om du förstår dig på djur och växter, är noggrann och pålitlig kan du gratis disponera huset under de veckor vi är bortresta. Det rör sig om 5 eller 6 veckor om året. Huset ligger i Upplands Bro kommun, enskilt ca 7 km från Bro, har stor altan, egen brygga och båt. Vi är glada om vi kan få till stånd ett långvarit samarbete. Du måste ha bil. Vi tror att du är pensionär för att kunna vara flexibel med tiden. (Du kan se huset i tidningen Lantlivs juni nummer) Första "vakten" är nu på måndag 28 juli. Ring och berätta om dig själv.
Ett nyrenoverat hyresradhus, 4:a i lugna, trivsamma Smedby i Upplands Väsby, med mycket grönområden, dagis och grundskola runt knuten. Lägenheten ligger vackert vid skogen endast gångväg emellan skogen och huset. Lägenheten ligger nära Gunnes Gård som är en vikingagård, där det finns gamla vikingahus,det brukar vara djur där på sommarhalvåret, grisar, höns, får, kor. Det är områdets sevärdhet. I området brukar vi ha jättefina midsommarfiranden där folk från hela Väsby kommer och har stor fest. Många har då med sig matsäck eller grillar. Det brukar vara olika sorters kulturella aktiviteter där då och då, t ex. teaterföreställning i utomhusmiljö och marknader, då det kommer folk ifrån hela landet och säljer hantverk. De tar emot skolbarn ifrån hela landet för att få uppleva hur det var att leva vikingaliv. Det finns en stor inhägnad rastgård bara 50 meter ifrån huset för hundar. 5 minuters bussresa till Upplands Väsby station. Med pendeltåget ifrån Upplands Väsby station tar det 25 minuter till Stockholms Central. Det tar ca 15 minuter att promenera till Väsby centrum, där det mesta man kan behöva finns, apotek, mataffärer, vårdcentral, tandläkare, massor med klädbutiker, bank och restauranger mm. mm. Lägenheten har en stor tomt med gräsmatta, nyplanterat äppelträd, övriga träd och buskar på baksidan med pergola, nybyggd i höstas. Även uteplats med plattor på framsidan. Tomten är väldigt grön och lummig och är helt underbar på våren och sommaren soliga dagar, då man kan både leka, grilla och sola i denna underbara trädgård. Hela området är stambytt, ny asfalt, nybyggd pergola, nytt duschrum 2012, nyinlagda mattor i alla rum, ny parkett i vardagsrum 2010 ca. Alla rum, hall, kök, och trapphus har nya fräscha moderna tapeter, ljusa. Helt ny kyl/frys och ny glashälls-spis. Endast köksluckorna är ej bytta då Väsbyhem har kundval på dem. Vi har fräscht duschrum, helkaklat, med duschkabin renoverat 2012, och plats för tvättmaskin. För de som vill bilda familj är denna lägenhet underbar för barnen att växa upp i då området är bilfritt. Barnen kan leka tryggt, med lekplatser överallt. Carport finns.
Vulkan | Utg. 2014. Ej o.u. | Förlagsband. | 242 s. | 9789163748981 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Väla är en by i norra Uppland. I byn finns det 38 gårdar och varje gård har sin egen historia med personer och händelser. I de flesta av dessa gårdar hade man egna mjölkkor, oftast två till tre kor från början och senare upp till 20 kor, lösspringande höns, grisar och kalvar som man slaktade för gårdens behov. Utvecklingen i byn har gått från att det fanns sju gårdar med mjölkkor och som levde av det gården kunde erbjuda. Från början använde man häst som dragdjur, sedan kom traktorerna. Livet förändrades drastiskt när elektriciteten kom. Idag finns det endast en gård med mjölkkor och där finns tre traktorer. Vad hände med de andra gårdarna i byn? Följ med författaren i hans berättelse och få en inblick i det som hände i gårdarna. Läs och upplev utvecklingen, de boendes historia och livsöden i Väla by från Laga skifte, 1860 till idag, 2013. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.