Quantcast
Till salu inom: ”

halvperser kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 hankattungar halvperser finns till salu. Mamman är inte någon stor katt och ungarna kommer att bli små söta katter av den mindre modellen. Vid leverans är dom vaccinerade och får med sig startpaket som innehåller leksak, matskål, mat för ett par veckor. Dom är leveransklara julveckan då dom är 12 veckor gamla. Kattungarna är hundvana. Den helblå/grå heter Minicooper och den andra som är blåtabby heter Ferrari. Dom kostar 2000kr st.
Hej! Nu ska den sista kattungen lämna boet och letar efter en familj som vill överösa henne med kärlek och omtanke. Honkatt Avmaskad Uppfostrad med kärlek Rumsren Långhårig (mamman är halvperser) Hon är 13 veckor gammal och redo för att tas hand av en ny familj. Maila eller SMS till: 0707958331 0736949075 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snart är det dags för 4 gulliga kattungar att flytta hemifrån. Mamman är renrasig perser och pappan är bondkatt. 1 hona sköldpaddsfärgad och 3 pojkar gråsvart randig, gråvit och en vitbeige. Vid leverans är de avmaskade och rumsrena. 12 veckor d.10 aug. pris: 1000kr går att boka en kattunge för 300kr som ej återfås vid ånger. mob: 073-80 581 82 nås endast via telefon,då mailen är lånad.
Tre kattungar finns till salu, en långhårig svartvit hane samt två semi-långhåriga rödvita honor.Mamman till ungarna är en renrasig perser hona och pappan är halvperser. Ungarna som är uppväxta som innekatter och vana vid våra hundar är kontinuerligt avmaskade samt fullt vaccinerade . Priset på den långhåriga hanen är 2000 kr och på de semi-långhåriga honorna är 1000 kr. Ungarna är över 12 veckor gamla och klara att flytta.
Marley är en söt och nyfiken liten kattunge. Hans mamma är en perser och är världens lugnaste och mysigaste katt. Han är född hos mig så självklart får man träffa henne med. Han är en väldigt social kille och jag vill gärna att han blir en innekatt. Van vid andra katter och hundar är han (han älskar hundar!). Han är chippad, avmaskad, vaccinerad och veterinärbesiktigad utan några anmärkningar. Han finns att hämta i tollered, utanför Lerum och han flyttar gärna så snart som möjligt då han är 13 veckor fyllda. Köpeavtal kommer att skrivas för både din och min och inte minst Marleys säkerhet.