Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu trollhättan vänersborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag bor i Göteborg och pendlar till Vänersborg. Jag söker en hundvakt i Trollhättan som kan tänka sig hämtning och lämning på tågstationen i Trollhättan. Jag arbetar mån-tis och tors. Passerar Trollhättan kl. 8 på morgonen och halv fem på eftermiddagen. Min hund är en väluppfostrad och kastrerad amstaff som älskar människor och andra hundar. Orion är väldigt tillgiven, lekfull och social. Han går fint i koppel och sover mest när man inte aktiverar honom. Skriv ett mail och berätta lite om dig själv om du är intresserad av att träffa Orion!
Hej! Vi är ett ungt och mycket skötsamt par som gärna vill hyra ett hus på landet runt trestadsområdet eller runt Trollhättan/Vänersborg/Grästorp. Vi har ordnad ekonomi och inga bet. anmärkningar. Garage är ett plus. Vi har inga barn i nuläget men en underbar hund. :) Goda referenser finns och maxhyran avser kallhyra. Hör gärna av er för mer info om oss eller om du har ett hus att hyra ut. Önskan om storlek på hus är cirka 2,5-4 rok. Hoppas att vi hörs! /Josefine & Dennis
Utbildad djurvårdare som drivit egen djuraffär. erbjuder dagliga promenader, kan även träna hundar med vissa later om så önskas. pris FRÅN 1000:- per månad OBS endast vänersborg centralt.
Pga familjeskäl behöver vi ett foderhem till vår hund under kortare tid. Från omgående till aug. Han är 11 mån, blue merle långhårig. Social, glad och lekfull. Vid intresse kan det även finnas möjlighet att passa honom efter denna tiden också när vi jobbar. Du får gärna bo i Trollhättan då vi kommer flytta dit inom kort. Vid intresse hör gärna av dig! Obs priset endast satt pga regler.