Till salu inom

"hundar till salu trollhättan vänersborg säljes"

Piteå
Igår

Engelsk tallrik/assiett, Ch...

30 kr
Citiboard
Igår

2 rums lägenhet på 59 m²

2 456 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 57 m²

2 415 kr
Findroommate.se
Igår

4 rums lägenhet på 93 m²

2 057 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 58 m²

2 923 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Älvsborg

Dagmatte 3 dagar i veckan

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag bor i Göteborg och pendlar till Vänersborg. Jag söker en hundvakt i Trollhättan som kan tänka sig hämtning och lämning på tågstationen i Trollhättan. Jag arbetar mån-tis och tors. Passerar Trollhättan kl. 8 på morgonen och halv fem på eftermiddagen. Min hund är en väluppfostrad och kastrerad amstaff som älskar människor och andra hundar. Orion är väldigt tillgiven, lekfull och social. Han går fint i koppel och sover mest när man inte aktiverar honom. Skriv ett mail och berätta lite om dig själv om du är intresserad av att träffa Orion!
0 kr
Blocket.se

Vi vill hyra hus på landet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej! Vi är ett ungt och mycket skötsamt par som gärna vill hyra ett hus på landet runt trestadsområdet eller runt Trollhättan/Vänersborg/Grästorp. Vi har ordnad ekonomi och inga bet. anmärkningar. Garage är ett plus. Vi har inga barn i nuläget men en underbar hund. :) Goda referenser finns och maxhyran avser kallhyra. Hör gärna av er för mer info om oss eller om du har ett hus att hyra ut. Önskan om storlek på hus är cirka 2,5-4 rok. Hoppas att vi hörs! /Josefine & Dennis
5 500 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Trollhättan

Utbildad hundvakt!

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Utbildad djurvårdare som drivit egen djuraffär. erbjuder dagliga promenader, kan även träna hundar med vissa later om så önskas. pris FRÅN 1000:- per månad OBS endast vänersborg centralt.
0 kr
Annonsera.se
Hund  ·  Vänersborg

Tillfälligt hem till collie

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Pga familjeskäl behöver vi ett foderhem till vår hund under kortare tid. Från omgående till aug. Han är 11 mån, blue merle långhårig. Social, glad och lekfull. Vid intresse kan det även finnas möjlighet att passa honom efter denna tiden också när vi jobbar. Du får gärna bo i Trollhättan då vi kommer flytta dit inom kort. Vid intresse hör gärna av dig! Obs priset endast satt pga regler.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj