Allt till salu inom "cykelkorg till hund"

Sortering:
Halmstad
Idag

Hund cykelkorg

400 kr
Blocket.se
Solna
5 dagar

Cykelkorg för hund

300 kr
Blocket.se
Igår

Cykel Yosemite 26 tum

850 kr
Blocket.se
Igår

Hund bur

5 000 kr
Blocket.se
Gotlands län
2 dagar

cykelkorg

100 kr
Blocket.se
Jönköping
5 dagar

Cykelkorg för hund

500 kr
Blocket.se
Örebro
6 dagar

cykelkorg

250 kr
Blocket.se
Linköping
8 dagar

Cykelkorg för hund

200 kr
Blocket.se
Sundbyberg
8 dagar

Cykelkorg för hund

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Jackrusselhane finnes för avel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket trevlig lågställd släthårig Jackrusselhane finnes för avel med sund och trevlig tik! Våran lugna hane har fått flera "jackrusselterriermotståndare" att vilja ha en "jacke" som nästa hund. Han har ett mkt trevligt temperament, inga problem med att slappna av eller vara ensam. Orädd, snäll med barn. Positiv till det mesta, gillar att vara med, långa promenader, hårda löprundor, agility, spårning, åka bil, traktor,cykelkorg m.m. Han är i en mkt god kondition och har en god hälsa. Ej stamtavla. Fick en fin kull 2010. Vore roligt om det finns någon trevlig tik som vill föra goda gener vidare. Maila gärna!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ronneby

Tax/foxterrier tik

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag är en aktiv tjej på 4 år som söker nytt hem. Helst vill jag bo på landet och inte i lägenhet. Jag hänger med i tempot på cykelturer, men om jag blir trött sitter jag gärna i cykelkorgen. Jag älskar värme och om jag får sover jag gärna under ditt täcke. Jag vill komma till någon som har tid att gå på långpromenader och träna med mig. Jag tycker om barn och jag går bra ihop med andra hundar.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Cykelkorg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min cykelkorg till hund pga att jag trodde jag skulle använda den mer - Mått: Längd: 41 cm Bredd: 26 - För hundar upp till max 7 kg - Stabil konstruktion - Lätt att montera på cykeln - Mycket förvaring på sidorna - Koppel i botten av korgen som man kan fästa i sele på hunden, därför sitter hunden säkert Har använt den max 5 ggr, nypris 699 kr Pris: 400 kr
0 kr
Blocket.se
Damkläder  ·  Arvika

Passa på Damcykel med korg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Utanför där jag bor står min cykel jag köpte för cirka två år sen. Den har krånglat med växlarna lite men den har bara tre. I ärlighetens namn så använder jag cykeln så himla sällan så jag vet inte ens om jag gör rätt. Med bebis på väg och två hundar så lär det bli ännu mindre cykel så därför tänker jag sälja den. Den är vit och har en cykelkorg, tre växlar och bakbroms. Den har också stått ute hela denna vintern och därför säljer jag den till ett riktigt bra pris!
900 kr
Blocket.se

Cykelkorg för hund och katt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skickas över hela Sverige på 1-2 dagar. Korgen är utmärkt när du skall ta din katt eller lilla hund med ut på cykeltur. Gallret du sätter över är en bra säkerhet så ditt djur inte råkar hoppa ut ur korgen. Korgen är flätad med stål galler. Gallret sitter fast med tre karborr fästen. Mått: 45 cm bred och 30 cm djup. Höjden är 49 cm inkl. galler. Bottenplattans mått: 33 cm bred och 20 cm djup Maxvikt cirka 12kg. OBS! Kraftig modell som inte ska förväxlas med billigare varianter! Ord. 599kr
499 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj