Quantcast
Till salu inom: ”

hus filippinerna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stort charmigt arkitektritat hus byggt 2005 säljes i provinsen Laguna på Filippinerna. Lugnt område nära till bad i varma källor/pooler, bra shopping, fantastiska vandringsleder m.m. God förbindelse till Manila genom buss och motorväg. Ett hus som måste ses i hjärtat av ett av Filippinernas främsta utflyktsmål. Läs mer om huset via länken till vår fastighetsförmedlare. Priset är ett utgångspris och kan förhandlas. Finns även möjlighet att få med visst möblemang. HusFilippinerna får köpas av en person som är filippinsk medborgare eller en person som är gift med en filippinsk medborgare.
Semesterhus, Cebu, Filippinerna Detta hus r ett vertikal delad hus i 2 vningar med egen carport/garage, 3 sovrum och 2 toa/bad. Vardagsrum och kk i frsta etage, samt 1 sovrum och toa. Bakdrr till uteplats. Tomten r p ca.97 m2 (Boareal ca. 95 m2) och ligger intill gatan inne p omrdet. Flera utlnningar har handlat p denne subdivision redan. Den kommer att ha allt du behver fr shopping och fritid, som pool, butiker, tvtteri, kaf, tenniscourt mm. Pris varierar med typ finansiering. In house finansiering mjligt med endast amortering ver 5 r, inga stora kontantbelopp. Bankln r ocks mjligt, om man har bar kundrelation med bank dr.
PRISMA 2006. INB MED SKYDDSOMSLAG. 353 SIDOR. NYSKICK. Cecilia, en 42-årig svensk diplomat i Filippinerna, får i uppdrag att hjälpa en svensk som är sjuk och sitter fängslad i norra delen av landet. Hon åker iväg med sin chaufför och lyckas få ut svensken ur fängelset. På vägen tillbaka får vulkanen Pinatubo ett utbrott och vägarna blir blockerade och ofarbara. Därute i mörkret hittar de en ensam liten flicka, en 8-årig barnarbetare som är svårt skadad, och Cecilia bestämmer sig för att ta hand om henne. Men först måste de få tak över huvudet tills vägarna öppnas igen. De kommer till en övergiven by, tar sig in i ett hus och bryter sig dessutom in i en affär för att få tag på mat. Då kliver ytterligare en person in i bilden, en soldat beväpnad med en Kalashnikov, och han visar sig vara fullkomligt oberäknelig. Situationen blir kritisk för Cecilia efter det att han dödat de båda männen i sällskapet. Vad som hände sedan har Cecilia förträngt. När hon långt senare sitter vid sin mors dödsbädd i Nässjö rämnar hennes försvar. Minnena från den nyrika uppväxten i 50-talets Nässjö, den komplicerade relationen till barndomsvännen Marita och hennes eget kalla diplomatäktenskap varvas med berättelsen om vad som egentligen hände i Filippinerna. Motvilligt tvingas hon erkänna sanningen, och långsamt spricker hennes kontrollerade yta och hon ser sig själv och sitt liv med nya ögon.
Fastighet som bedrivits som diskotek carokebar och restaurang finns på den vackra ön Bantayan i Cebu, ett av de säkraste områdena i hela Filippinerna. Denna Fastighet är belägen utmed öns huvudväg och är centralt belägen på ön Bantayan i Sta Fe.