Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu bollstabruk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Källare med stor tvättstuga, hobbyrum,pannrum, 5 förråd, stor hall och pelletsrum. Markplan, affärslokal som är ledig för köpare omgående. Våning 1 är bostad som blir ledig för köparen. Den är på c:a 145 kvm med kök, litet matrum, 4 större rum och 2 sovrum, toa med dusch, öppenspis. Våning 2 är uthyrd och den är på c:a 120 kvm med badrum, möblerbar hall, 4 rum, kök,2 skrubbar och kallvind. Balkonger på båda plan. Bra värden på energideklaration. Pelletsvärme. Bulktankning, Pelletsrummet rymmer c:a 3 kubik. Ring eller maila för mer information, kom gärna och titta. Behov av utvändig renovering
Hus säljes via mäklare i Bollstabuk. Huset är renoverat under 10års tid, allt tråkigt är gjort som tex, grund, dränering, tak, brädfodring nästan alla fönster är bytta, bytt vatten & avlopp, nästan alla golv är riktade och bytta innomhus, samt nya väggar och tak. Huset ligger nära komunikationer som buss, närhet till affärer skola, dagis, badhall/träningshall, samt natur och fiskevatten. Huset säljes pga. nytt jobb på annan ort.
Charmigt och gediget hus byggt på 1920-talet i Bollstabruk med trevlig och öppen planlösning. Två sovrum och ett stort allrum samt en toalett på övervåningen. Ljust och rymligt vardagsrum på entréplan samt en stor altan för härliga sommarkvällar. Toalett och dusch. Trivsamt kök med vitvaror i bra skick. Full källarvåning. Garage i anslutning till huset. Välskött tomt med äppelträd, bärbuskar och sol hela dagen. Centralt beläget med några minuters gångavstånd till barnomsorg, skola och livsmedelsaffärer. Huset är utrustat med larm, centraldamsugare, luftvärmepump samt portöppnare till garageporten. Ring 0706719396 eller 0702449181 Eller maila
Stugan ligger vid Lövsjön i Sel, Bollstabruk. Storstuga om 1rum och kök plus inglasad altan. Gäststuga, Förråd, Utedass. Friköpt tomt på 3457 kvadrat. Naturtomt med skog. I stora rummet finns en gjutjärnskamin och i köket en vedspis, men även el finns indraget och sommarvatten. Det är fint soligt läge med närhet till badplats och fiske. Träffas på telefon vardagar efter kl.16.00, helger hela dan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Säljer min polaris iq 600 shift av årsmodell 2012. den är uttagen 2012-12-22. Garanti till 2014-12-22 Den har bara gått 16mil. Så den är i nyskick. Den är otroligt rapp med sina 125hk. Den säljes enbart på grund av hus köp. Den finns i bollstabruk utanför kramfort. men kan ev tas till sundsvall. Det går lika bra som maila som ringa.. Alltså inga byten aktuella. Inte heller så telefonfösäljare behöver göra sig besvärad..