Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu bunkeflostrand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi utför plåtarben på ditt hus enligt följande ..Inplåtning av skorstenar. ..Underbleck tegel. ..Vindskivor. .. Fönsterbleck. ..Inplåtning takkupor. ..Tak täckning enkel samt dubbelfals. ..All typ av plåtinklädnad av bostadshus ..Företaget har varit aktivt inom plåtslageri sedan 1992 ..F-skatt finnes Välkommen att ringa för en offert på ditt projekt. Melander VVS BYGG PLÅT Naffentorpsvägen 62 218 47 Bunkeflostrand 040 156970 070 5631182 Prata med Arvid Melander
Hyr ut vårt fina hus i Bunkeflostrand. 5 sovrum. varav 3 är stora och 2 lite mindre på ca 12kvm. Köket fint badrummet och toa på nedre plan renoverade. Ovanvåning är det stora sovrummet renoverat och målat. Resten är lite tidigt 80 tal. Men allt fungerar fint. Dusch både på nedre och övre plan. Hyran är på 15000 kr per månad (Kallhyra) sen tillkommer internet i fiberkabel på 100mb ca 500 kr per månad. Detta hus är perfekt för en barnfamilj med eller utan djur. Då man har 2 vardagsrum. Trevligt och lugnt område ed bra grannar.
Jag vill hyra ut min lägenhet i Annestad. Lägh är på andra våningen med balkong, tvättmaskin och torktummlare. Huset är 3 år gammalt så allt är fräscht och nytt. Jag hyr ut lägenheten med stor dubbel säng, lite köks grejer, speglar, tavlor, toa grejer, tv bänk, balkong möbler & grill. Snabbt Internet ingår! Jag hyr ut på obestämd tid minst 3 månader tillsvidare med en månads uppsägning från båda håll och vi skriver kontrakt. Jag vill ha en månads hyra i deposition. Jag kräver av dig att du är lugn och ansvarstagande.
Annex på 25 m2, helt nyrenoverat, uthyres tillsvidare. Kök med 2 kokplattor, ugn, micro och kylskåp. Tillgång till frys och tvättmaskin i separat utrymme. Matplats med bord för 4 personer. Toalett med dusch och handdukstork. Sov/vardagsrum med dubbelbädd och garderobsförvaring. Egen altan på 20 m2 & fri parkering. El, värme & vatten ingår i hyra. Lämpligt för veckopendlare med jobb i Malmö eller Köpenhamn, eller student. Väldigt nära till Öresundsbron och yttre Ringvägen. Stadsbussar inom gångavstånd. Ca 15 min med bil till Malmö centrum. Lantligt, lugnt läge men ändå nära stan.
Säljer min kyl och frys då jag ska flytta till ett mindre hus. Kylskåpet i fråga är en side-by-side kyl och frys med elektronisk klimatkontroll och dörrar i rostfritt stål. Kylskåpet hade en integrerad ismaskin och kallvatten. 175 cm hög. Märket är Ariston. Köpt i 2008 och är i väldigt bra skick. Nypris på en liknande kyl och frys är över 15 000 kr. Köparen hämtar, levereras ej. Pris: 6000 kr Plats: finns i bunkeflostrand i malmö. Kontakt: endast via mail. OBS! inga skambud eller byten.