Quantcast
Till salu inom: ”

hyreshus till salu varberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Finnes: En nyrenoverad (2010) 3:a på centrala väster. Ljus lägenhet med bra planlösning. Fiskbensparkett och vit tegelvägg i vardagsrum. Kaklat badrum med badkar. Fräscht kök med diskmaskin. Stor balkong i söderläge (ca. 2x4 ). Gott om garderober och förvaringsutrymmen. Stort sovrum samt ett mindre "barnrum". Garageplats finns att hyra. Vi har även en fin 1:a på väster som finns tillgänglig för byte. Hyra: 4100 :- med parkering. Önskas: Vi önskar ett större boende i Örebro. (3:a eller 4:a) Gärna radhus eller mindre hyreshus med privat gård. Dock ej Vivalla, Brickebacken, Varberga , Oxhagen, Baronbackarna. Hör gärna av Er med förslag! Mvh// Markus
En mycket trevlig lägenhet om 2 rum och kök i mindre välskött hyreshus med 2 våningar och 4 lägenheter per trappuppgång, beläget i Härlanda nära Redbergsplatsen och 200 m till spårvagn. Bytes mot 3 rum och kök centralt alt. väster alt. söder eller norr i Örebro. Ej Vivalla, Varberga, Brickebacken, Oxhagen, Västhaga, Markbacken. Gärna större eller välplanerad lägenhet med stort vardagsrum och hög takhöjd. Även mindre eller billig 4:a är av intresse. Byte i februari eller mars.
Mysig tvåa 57 kvm med bra planlösning! Stort sovrum med 6 garderober och överskåp. Toaletten är helkaklad och reoverad sedan 2012. Hyreshuset har 4 lägenheter vilket betyder att det är mycket lätt att få tvätttid en trappa ner! Lugnt centralt läge med närhet till skola, dagis, restauranger och havsbad! Ni får tillgång till en mysig trädgård där man får grilla och ha det gott, man kommer till den direkt via trapphuset så det är inga konstigheter! Önskar minst en 2:a i Göteborg alternativt en 3:a i Varberg. Vid fler frågor, skicka ett meddelande:)
Lägenhet i markplan i hyreshus i Sörse-området, 1,5 km söder om centrum. 62 m2, 2 bäddar. Kök, elspis, kylskåp, frys, mikro, vardagsrum, sovrum med 1 dubbelsäng, wc, dusch, tvättmaskin, torkskåp. Inglasad altan med utgång till liten trädgårdstäppa i söderläge. 1 km till hav, affär 200 m. Husdjur och rökning är ej tillåtet i lägenheten. Lägenheten uthyres veckovis, V26, 30 och 32 och den är besiktigad av Turistinformationens personal.
Mysig lägenhet på tredje våning i hyreshus, c:a 700 m söder om centrum. 45 m2, 2 bäddar. (Södra vägen) Kokvrå med elspis, kyl, frys, mikrovågsugn. Vardagsrum med matplats, 1 sovrum med 1 dubbelsäng. WC, badrum. Hav 500 m, affär 700 m. Husdjur och rökning är inte tillåtet i lägenheten. Lägenheten uthyres veckovis under perioden V27-31 och är besiktigad av Turistinformationens personal.