Quantcast
Till salu inom: ”

industritomt stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begagnade containers säljes. 16 st container, varav: 4st 20-fot 12.000 kr ex moms/st 12st 40-fot 16.000 kr ex moms/st Tidigare använda för däckförvaring. Av varierande skick, dock alla raka och hela. Ingen inredning. Utrustade med låsbommar! Är nu uppställda på en industritomt i Arninge/Täby óch säljes p.g.a. nybyggnation. OBS! Hämtas tidigast 1 september, senast 30 september. Hör gärna av er med ev. frågor, då företrädesvis per mail! John-Richard Jacobsson 070-7454571
Söker en plats att ställa upp min husvagn, husbil, vill hyra årsvis och söker därför en plats med el, tillgång till vatten och toalett i närheten av Stockholm. Kan vara en tomt, campingplats, industritomt etc. Önskar tillträde snarast möjligt, jag kommer att bo där till och från, då jag reser mycket och är ibland borta i 1-2 månader i sträck. Är skötsam och betalar i förskott max hyra för platsen 10,000 år + el, alt ett billigt rum eller lokal att hyra där övernattning är Ok Max 5 mil från Stockholm. Alla kommuner i Stockholm är av intresse, men helst i Norrort.
Måste tyvärr skiljas från min Range Rover Classic -78 då vi ej har tid och plats för den längre. Bilen är rostlagad och underredsbehandlad. Helt ok däck. Motor har jag putsat på. Behöver i princip sätta på sidopaneler och front och nya bromsrör fram. Finns massvis med delar till. Perfekt terrängbilsgrundbult eller om man vill renovera lite till för att köra vidare i orginalutseende. Bilen står på industritomt i Upplands Väsby, Stockholm. 6000 kr eller kom med bud! Mvh Joakim.
Önskas köpa mindre Industritomt/Industri fastighet. Industritomt med eller utan fastighet sökes snarast för mindre verksamhet. Önskemål på lokalstorlek ca:300-700kvm, tomt:1000-5000kvm, kom med förslag.) Med fördel i västerort eller inom järfälla,Upplandsbro, Bålsta.
Catmaco AB finns representerade på både norr- och södersidan om Stockholm, med depåer både i Sollentuna, Bromma, Norsborg och på Mälaröarna. Vi åtager oss alla typer av uppdrag, även helhetslösningar inom service och underhåll av yttre miljö på såväl små som stora ytor, exempelvis garage, skolgårdar, förskolor, industritomter, gator, gångvägar och privata tomter. Vi ombesörjer även borttransport och omhändertagandet av material på ett miljövänligt för Er fördelaktigt pris. Konkurrenskraftiga timpriser och användandet av miljömaskiner är en självklarhet för oss. Vi erbjuder våra tjänster mot timkostnad/löpande räkning, eller om ni så föredrar mot ett fast pris för hela eller delar av åtagandet. Vi kan även erbjuda trädgårdsunderhåll i offentlig och privat miljö, samt mark o anläggningsarbeten på löpande räkning eller entreprenad med fast pris. Ring så kommer vi och tittar och lämnar en offert på det ni önskar få utfört. Detta givetvis utan kostnad för Er. Vi gräver och transporterar samt utför service och underhåll i offentlig och privat miljö dygnet runt - året runt! Vi har självklart f-skattsedel, kollektivavtal, miljö- och kvalitetspolicy samt alla försäkringar för verksamheten. Catmaco AB 25 års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten samt service och underhåll av offentlig och privat miljö. Ring Erik 070-7213994, Torleif 070-7328510. Catmaco AB Björklunda gård 178 91 Munsö