Quantcast
Till salu inom: ”

isolerad vinterbur kanin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny hus

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu när det börjar gå mot kallare tider är det dags att sälja den fina vinterbur som jag tyvärr inte har någon användning för längre. Den har två rum med en vägg emellan som går att ta bort, vilket gör att buren går att använda till två kaniner eller bara till en kanin om så önskas. Buren är riktigt isolerad och har ett avtagbart tak som också är isolerat. L: 1750 B: 700 H: 1135 Pris: 1000:- Transportbur i fint skick, ytterst lite använd. Pris: 100:- För mer info, ring gärna! / Emma
Hemmabyggd 2011, i furu, påbyggd i mdf ("källarvåning") som lätt kan skruvas bort om man vill. Hus i övre delen som kan isoleras mera. Högaller finns. Räcker bra till 2 kaniner. Längd inkl tak 180 cm, höjd 120 cm. Hämtas på Isbjörnsvägen 9, Hökåsen i Västerås. Skänkes under icke komplicerade omständigheter ;) Ring gärna om du har frågor.
Sommar och vinterbur. 160*60*70 cm. En bur för den lyckliga kaninen.
En gräsbur och en vinterbur. Båda för 600 kr alt. gräsbur 200 kr o vinterbur 500 kr.Vinterburen är isolerad i golvet, nätstaket följer vinterburenkaniner kan skutta ut på egen yta.
Nu ska vi sälja våra kaniner Lucy och Polly som är ca 5 år nu. Det som kan fås med är; En sommarbur och en isolerad vinterbur. En halvfull säck med hö. 2st koppel. 2st vattenflaskor. Vid intresse så kan lite fler bilder mailas. Ring helst då det är den egenteliga säljaren du får kontakt med.